Travel Secrets

Στο White Coast Pool Suites ο χρόνος σταματά και η πραγματική ζωή αρχίζει

Στο White Coast Pool Suites ο χρόνος σταματά και η πραγματική ζωή αρχίζει

Έχοντας πάρει το όνομά του από τους εντυπωσιακούς λευκούς πέτρινους όγκους που αποτελούν μέρος του ακινήτου, αυτό το adults-only ξενοδοχείο στην Μήλο είναι τοποθετημένο σε μια ιδιωτική παραθαλάσσια έκταση. Αποπνέοντας μια αίσθηση απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης, το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα και μοιράζεται την ίδια σεληνιακή ακτογραμμή με το πανέμορφο Σαρακήνικο. Η απέριττη πολυτέλεια της αρχιτεκτονικής του ενισχύεται από τις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτει κάθε σουίτα. Tο νέο πολυτελές ξενοδοχείο με τις 22 σουίτες και τις 23 πισίνες ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021.

Kάθε σουίτα λειτουργεί και ως ένα παρατηρητήριο στην ατελείωτη θάλασσα, τον ήλιο και τον ουρανό χάρη στην απρόσκοπτη θέα από τα παράθυρα. Διακοσμημένες σε ουδέτερους τόνους, οι σουίτες βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στην ιδιωτική infinity πισίνα της σουίτας τους, σε μια βουτιά στην παραλία με το σεληνιακό σκηνικό που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στον Μύτακα ή σε κάποια από τις 3 αμμώδεις παραλίες που βρίσκονται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το White Coast Pool Suites.

Στην απόλυτη ησυχία μιας ιδιωτικής παραθαλάσσιας έκτασης, το White Coast Pool Suites και η απέριττη πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει δημιουργούν τον ιδανικό προορισμό για ηρεμία και αναζωογόνηση.  Από το signature άρωμα των εσωτερικών χώρων μέχρι τα ντόπια αγνά υλικά που συνθέτουν το πρωινό του, η διαμονή είναι φροντισμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Το White Coast δεν είναι απλώς ένα ξενοδοχείο, αλλά η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και τη φύση. Με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα και μια μοναδικής ομορφιάς ακτογραμμή, στο White Coast η ζωή αποκτά νέο νόημα και κάθε στιγμή μένει αξέχαστη.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή