Travel Secrets

Lango Design Hotel: Το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στην Κω, ανοίγει τον Μάϊο του 2021

Lango Design Hotel: Το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στην Κω, ανοίγει τον Μάϊο του 2021

Το καλοκαίρι επιστρέφει φέρνοντας μαζί του, όπως πάντα, την υπόσχεση χαρούμενων στιγμών μαζί με την ελπίδα ότι οι καλύτερες εμπειρίες είναι αυτές που θα έρθουν. Ζήστε το λοιπόν όσο καλύτερα γίνεται στο όμορφο νησί της Κω επιλέγοντας για τη διαμονή σας το πολυτελές Lango Design Hotel & Spa. Δε θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τον Μάιο του 2021 μετά από ένα διάστημα συστηματικής προετοιμασίας έτσι ώστε να εφαρμοστούν όλες οι απαραίτητες πρακτικές ασφαλείας για τα ξέγνοιαστα ταξίδια σας.

Μια σειρά από προσωποποιημένες εμπειρίες θα είναι και πάλι διαθέσιμες, όπως επίσης και πολύ δελεαστικές προσφορές. Επωφεληθείτε λοιπόν από την προσφορά Early Booking, κάντε κράτηση μέχρι το τέλος Μαρτίου και θα έχετε έκπτωση έως και 35%. Εναλλακτικά, μπορείτε να μείνετε μαζί μας 5 νύχτες και να πληρώσετε 4 για κρατήσεις της περιόδου Μαΐου-Ιουλίου, αν κλείσετε έως τις 15 Μαΐου.

Το ξενοδοχείο έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, τόσους όσες και οι εγκωμιαστικές κριτικές που λαμβάνει μέχρι και σήμερα. Για αυτό και συνεχίζει με το ίδιο πάθος και όραμα να δημιουργεί στιγμές που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις. Στιγμές όπως η απόλαυση των δημιουργικών γεύσεων του εστιατορίου KOAN Cuisine, το οποίο προσφέρει ένα γαστρονομικό ταξίδι σε μεσογειακές γεύσεις με μια νέα προσέγγιση. Ένα ταξίδι που διέρχεται γευστικά όλη την Ελλάδα μέσα από μοναδικές οινικές ετικέτες από το κελάρι, αλλά και από ευφάνταστα κοκτέιλ με φρέσκα υλικά στο pool bar.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν ξανά την ευεξία του σώματος και του πνεύματος κλείνοντας ένα ραντεβού στο Kocoon spa ή κάνοντας εξάσκηση στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο το οποίο ακολουθεί όλα τα μέτρα υγιεινής και πρόληψης.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για άνεση, ασφάλεια και σωστή υγιεινή πρακτική απέναντι στους επισκέπτες και στους συναδέλφους μας. Το Lango Design Hotel & Spa επιστρέφει για να ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες των επισκεπτών και των κατοίκων της Κω.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να σας καλωσορίσουμε ξανά!

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή