Travel Secrets

Χριστούγεννα στην Ελλάδα: 6 παραμυθένια ξενοδοχεία για να μείνετε

Χριστούγεννα στην Ελλάδα: 6 παραμυθένια ξενοδοχεία για να μείνετε

Τα φετινά Χριστούγεννα δραπετεύουμε από τον θόρυβο της πόλης, χαλαρώνοντας δίπλα στο τζάκι σε ένα χιονισμένο βουνό, απολαμβάνοντας τοπικά χριστουγεννιάτικα γλυκά και λαχταριστά γεύματα και εξερευνώντας κρυμμένους θησαυρούς που αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας. Επιλέξαμε 6 παραμυθένια ξενοδοχεία για να μείνετε αυτά τα Χριστούγεννα και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Zagori Suites - Ζαγοροχώρια

Τα 46 ξεχωριστά πέτρινα χωριά της Ηπείρου αποτελούν έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τα Χριστούγεννα. Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1.000 μέτρων, μια ανάσα από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, το Zagori Suites προσφέρει επτά ζεστές σουίτες και σαλέ που ταιριάζουν απόλυτα με τον περιβάλλων χώρο, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης. Μέσα σε αυτό το μοναδικό σκηνικό, το συγκρότημα σας προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Επιλέξτε τη μεγαλοπρεπή Dream Mountain Residence, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 ενήλικες. Στον επάνω όροφο, στο σαλόνι με τους άνετους, βελούδινους καναπέδες και τα βαριά υφάσματα δεσπόζει το εντυπωσιακό τζάκι και το επιβλητικό μοναστηριακό της τραπεζαρίας οδηγεί στην πλήρως οργανωμένη κουζίνα. Ανακαλύψτε εδώ.

 

Elafos Spa Hotel - Ορεινή Αρκαδία

Μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα, η Ορεινή Αρκαδία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για ειδυλλιακές διακοπές Χριστουγέννων στη φύση. Χτισμένο από πέτρα και ξύλο σε υψόμετρο 700 μ.στο χωριό Ελληνικό, το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο που προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή σας, υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην καρδιά της Πελοποννήσου. Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με King-size κρεβάτια, μπανιέρες με υδρομασάζ και τζάκι. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

 

Πλειάδων Γη - Τρίκαλα Κορινθίας

Ξεδιπλώστε τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία στα προικισμένα από τη φύση Τρίκαλα Κορινθίας. Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa αποτελεί την καλύτερη επιλογή διαμονής στην περιοχή και μοιάζει σαν ένα χωριό φωλιασμένο στη φύση, που προσφέρει πολυτέλεια, απομόνωση και πεντάστερες υπηρεσίες. Ενώ εσείς κάνετε χειμερινές βουτιές στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και μοναδικές θεραπείες στο ατμοσφαιρικό spa, τα παιδιά σας θα ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τις ξεχωριστές δραστηριότητες που διοργανώνει το ξενοδοχείο ειδικά γι' αυτά. Στις σουίτες, η πέτρα και το ξύλο θα σας καλωσορίσουν, προσδίδοντας στην ατμόσφαιρα έναν ζεστό χαρακτήρα που θα σας συνεπάρει από την πρώτη στιγμή. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

 

VIP Chalet - Αράχωβα

Η κοσμοπολίτικη Αράχωβα είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικους προορισμούς στην Ελλάδα. Τα τέλεια σαλέ για μια Χριστουγεννιάτικη απόδραση στον Παρνασσό, λίγα λεπτά μακρυά από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα, λέγονται VIP Chalet. Οι φιλοξενούμενοι εδώ απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνονται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας ιδιόκτητης κατοικίας. Με ονόματα δανεισμένα από τη μυθολογία του τόπου, τα σαλέ χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, ενώ προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης δίπλα στη φύση. Η μοναδική θέα στις κατάφυτες, ελατοσκέπαστες πλαγιές του δρυμού του Παρνασσού από τις μεγάλες τζαμαρίες, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη θαλπωρή και την ηρεμία που κατακλύζει την ατμόσφαιρα. Ανακαλύψτε εδώ.

Santa Marina Arachova Resort & Spa - Αράχωβα

Το Santa Marina Αrachova Resort είναι ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών αισθητικής και ποιότητας, στην πιο προνομιακή τοποθεσία στην Αράχωβα, με πανοραμική θέα. Οι 20 πολυτελείς σουίτες του θα σας μυήσουν στην αυθεντική φιλοξενία, ενώ η θέα στους Δελφούς θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε στον ομφαλό του κόσμου. Βουτήξτε στην εντυπωσιακή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαλαρώστε στη σάουνα, το τζακούζι και το χαμάμ και νιώστε την ενέργεια του βουνού να σας κατακλύζει. Δείτε περισσότερα εδώ

Kyrimai Hotel - Μάνη

Το πολυβραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο της Μάνης Κυρίμαι Hotel, που προσφάτως εντάχθηκε στη λίστα του Vanity Fair με τα top ευρωπαϊκά ξενοδοχεία για να κλείσετε το 2019, σας προσκαλεί να ζήσετε εναλλακτικά Χριστούγεννα στην Ελλάδα σε έναν ξεχωριστό τόπο. Στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα, μια παλιά αποθήκη και κελάρι από το 1870, αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε ένα πραγματικά ξεχωριστό ξενοδοχείο. Αφήστε το τραγούδι των κυμάτων να σας νανουρίσει, απολαύστε ζεστές στιγμές πλάι στο τζάκι και γευτείτε την ξεχωριστή κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου, κάνοντας ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και απολαμβάνοντας τις γεύσεις της σεφ Σταυριανής Ζερβακάκου. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Σχετικά άρθρα

Μέτσοβο: Το ιδανικό σκηνικό για αυθεντικές χριστουγεννιάτικες διακοπές

Μέτσοβο: Το ιδανικό σκηνικό για αυθεντικές χριστουγεννιάτικες διακοπές

Το Μέτσοβο είναι φωλιασμένο στις πλαγιές της Πίνδου σε υψόμετρο 1.200 μέτρων και συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ελλάδα. περισσότερα

Χριστούγεννα στην Αράχωβα

Χριστούγεννα στην Αράχωβα

Αποτελεί τη βασίλισσα των χειμερινών ελληνικών προορισμών και δεν αποτελεί τυχαία πρώτη επιλογή για κοσμοπολίτικες χειμερινές αποδράσεις στο βουνό. περισσότερα

3 κορυφαίοι προορισμοί για αξέχαστα Χριστούγεννα στην Πελοπόννησο

3 κορυφαίοι προορισμοί για αξέχαστα Χριστούγεννα στην Πελοπόννησο

Τρεις κορυφαίοι προορισμοί φορούν τα γιορτινά τους και μας βάζουν ήδη στο εορταστικό πνεύμα, με την υπόσχεση ότι τα φετινά Χριστούγεννα στην Πελοπόννησο θα είναι αξέχαστα, με καλή παρέα, ζεστό... περισσότερα

επιστροφή