Travel Secrets

Adorno Suites: Αυτές είναι οι νέες σουίτες στη Μύκονο που πρέπει να επισκεφθείτε

Adorno Suites: Αυτές είναι οι νέες σουίτες στη Μύκονο που πρέπει να επισκεφθείτε

Το Adorno Suites είναι η τελευταία λέξη της πολυτέλειας στον Ορνό της Μυκόνου. Σαν μια παραδοσιακή κυκλαδίτικη κατοικία σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, το συγκρότημα προσφέρει μόλις 8 καλαίσθητα δωμάτια και σουίτες που ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους αισθητική. Είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε στην ιδιωτική σας πισίνα, είτε να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου, το Adorno Suites είναι το ιδανικό κατάλυμα για εσάς.

Ιδανική τοποθεσία

Το κυκλαδίτικο συγκρότημα Adorno Suites προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για μια ξεχωριστή απόδραση άνεσης, χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας. Μόλις μερικά βήματα σας χωρίζουν από την παραλία του Ορνού, ενώ η γραφική Χώρα της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χλμ. Η διάσημη παραλία Ψαρού είναι 2,7 χλμ μακρυά και το αεροδρόμιο 3,4 χλμ. Εδώ, δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την τέλεια τοποθεσία.

 

Boho-chic διαμονή

Ανακαλύψτε το δικό σας καταφύγιο στη Μύκονο σε μία από τις 8 κομψές προτάσεις του Adorno Suites. Επιλέξτε ανάμεσα στα καλαίσθητα Superior δίκλινα δωμάτια με θέα, τη Junior Σουίτα ή τις δίχωρες Design και Premium μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα και απολαύστε διακριτική πολυτέλεια εμποτισμένη με νότες μποέμ αισθητικής. Στους εσωτερικούς χώρους, το εμπνευσμένο μίνιμαλ design προσδίδει νότες κομψότητας στο λευκό φόντο, ενώ τα ρετρό φωτιστικά, τα ψάθινα χαλιά και τα φυσικά υλικά στα προσεγμένα έπιπλα είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Επιλέξτε ένα από τα καλαίσθητα δωμάτια του πρώτου ορόφου για να ξυπνήσετε με υπέροχη θέα στο Αιγαίο, ή μείνετε στις δίχωρες μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα. Απολαύστε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα κατά την άφιξή σας. Το Adorno Suites σας καλεί να αφεθείτε και να απολαύσετε μια εμπειρία που θα σας κακομάθει.

 Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή