Travel Secrets

Hideout Suites: Ανακαλύψαμε τις κορυφαίες σουίτες με ιδιωτική πισίνα στην Ίο

Hideout Suites: Ανακαλύψαμε τις κορυφαίες σουίτες με ιδιωτική πισίνα στην Ίο

Ένα εκπληκτικό κυκλαδίτικο συγκρότημα από πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα στην Ίο έχει μετατραπεί στο απόλυτο καλοκαιρινό «καταφύγιο». Ο λόγος για το Hideout Suites, τις 12 minimal σουίτες που είναι χτισμένες αμφιθεατρικά πάνω από την χρυσαφένια παραλία του Μυλοπότα, και θα σε κάνουν να αισθανθείς «ένα» με το απέραντο γαλάζιο.

Θα νιώσεις την αίσθηση αυτή χαλαρώνοντας στη βεράντα σου, απολαμβάνοντας το πρωινό που σου σερβίρεται στο δωμάτιο με θέα τo Αιγαίο και κολυμπώντας στην ιδιωτική infinity πισίνα. Όλες οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με τη δική τους βεράντα, που διαθέτει άνετες ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία και εξωτερικό σαλόνι, ενώ ορισμένες επίσης προσφέρουν εξωτερική τραπεζαρία.

Κι αν οι εξωτερικοί χώροι του Hideout Suites κόβουν την ανάσα, η εσωτερική διακόσμηση σαγηνεύει με την καλαισθησία του, υπηρετώντας τη φιλοσοφία του “less is more” και συνδυάζοντας ιδανικά τις κυκλαδίτικες πινελιές με το σύγχρονο σκανδιναβικό στυλ. Χτιστά κρεβάτια, minimal έπιπλα, πολυτελή μπάνια και μεγάλες τζαμαρίες που δίνουν την αίσθηση του «έξω» συνθέτουν το σκηνικό του interior design.

Ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες, το Hideout Suites προσφέρει 4 τύπους σουιτών που έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα. Επιλέξτε τις Design Σουίτες για την open plan αρχιτεκτονική τους, τις Superior που διαθέτουν ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα, τις Deluxe που ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο νησιώτικο στιλ τους, αλλά και τη μία και μοναδική Grand Σουίτα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επισκέπτες σε δύο υπνοδωμάτια και άνετους καναπέδες που μετατρέπονται σε κρεβάτια. 

Όλες οι σουίτες προσφέρουν room service πρωινό, εξοπλισμό για καφέ και τσάι, δορυφορική τηλεόραση, πολυτελή προϊόντα ατομικής υγιεινής, δωρεάν Wi-Fi και χώρο στάθμευσης. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες concierge, υπηρεσία μεταφοράς και δυνατότητα μασάζ στο δωμάτιο. 

Το Hideout Suites βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από την παραλία του Μυλοπότα και 10' από τη γραφική Χώρα της Ίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή