Travel Secrets

Μύρισε καλοκαίρι: Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Μύρισε καλοκαίρι: Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού κι εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα ταξίδια στα πιο εκλεκτά boutique ξενοδοχεία της Ελλάδας, για να συνδυάσετε τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές με την ηρεμία της φύσης, την υπέροχη θέα και πάνω απ' όλα την αυθεντική φιλοξενία της Trésor Hotels & Resorts! Ανακαλύψτε τα! 

Hideout Suites

Νιώστε την αγκαλιά του άγριου κυκλαδίτικου τοπίου και απολαύστε πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα, στο Hideout Suites, τη νέα άφιξη στην παραλία του Μυλοπότα της Ίου. Αποτελείται από 12 σουίτες, όλες εξοπλισμένες με ιδιωτική βεράντα, πισίνα και εξωτερικό χώρο χαλάρωσης που θα μετατραπούν στο ιδανικό σας καταφύγιο για exclusive χαλαρωτικές διακοπές. Από 143 €/διανυκτέρευση με πρωινό. Δείτε περισσότερα εδώ.

Lango Design Hotel & Spa

Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ένα σκηνικό που φαντάζει σχεδόν τροπικό. Φοίνικες, ολόχρυση άμμος, βαθυγάλανα νερά σε απόσταση αναπνοής, καρτποσταλική θέα και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, σας μεταφέρουν απευθείας σε ένα κλίμα ανέμελης πολυτέλειας. Το Lango Design Hotel & Spa είναι το νέο πολυτελές καταφύγιο μόνο για ενήλικες στο νησί του Ιπποκράτη, προορισμένο να κακομαθαίνει. Από 193 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Ios Palace Hotel & Spa

Για τις πρώτες σας καλοκαιρινές βουτιές στο απέραντο γαλάζιο του Μυλοπότα, ο προορισμός σας είναι το Ios Palace Hotel & Spa. Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση στο δωμάτιο ή τη σουίτα σας, απολαύστε ένα δροσιστικό cocktail στο Margarita Bar πλάι στην πισίνα και καλύψτε τις γευστικές σας αναζητήσεις στο εστιατόριο Tomatini. Τέλος, μην παραλείψετε να απολαύσετε το spa και το γυμναστήριο σε συνεργασία με τη Holmes Place που φημίζεται για την πιο συγκλονιστική θέα των Κυκλάδων. Από 96 ευρώ/διανυκτέρευση. Περισσότερα εδώ.

Poseidonion Grand Hotel

Σε ένα διατηρητέο επιβλητικό κτίριο σπάνιας ομορφιάς, που θυμίζει τα πολυτελή grand hotels της Κυανής Ακτής, το Poseidonion Grand Hotel, στο λιμάνι της Ντάπιας, θα σας παρασύρει σε ένα ταξίδι στο χρόνο, ενώ οι πολυτελείς του υπηρεσίες, τα εστιατόρια και το spa του, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς φιλοξενούμενους. Μυηθείτε στην υψηλή γαστρονομία του βραβευμένου εστιατορίου On the Verandah, με δημιουργικά πιάτα από τον βραβευμένο σεφ Σταμάτη Μαρμαρινό, απολαύστε το cocktail σας στο Palms on the Verandah και ζήστε την απόλυτη εμπειρία κοσμοπολίτικων διακοπών στις Σπέτσες. Από 276 ευρώ/διανυκτέρευση. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Melograno Villas

Στην πανέμορφη Αστυπάλαια, την υπέροχη Κυκλαδίτισσα των Δωδεκανήσων, οι πολυτελείς Melograno Villas θα σας προσφέρουν αυθεντικές, πολυτελείς διακοπές με φόντο το κάστρο Querini και θέα το Αιγαίο. Σε απόσταση 200 μ. από την κουκλίστικη Χώρα, οι τρεις πολυτελείς βίλες Verde, Bianca και Ble χαρίζουν στους εκλεκτούς τους επισκέπτες μια πληθώρα ανέσεων, μετατρέποντας την απόδρασή τους  σε μια αξέχαστη εμπειρία. Από 150 ευρώ/διανυκτέρευση. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

 

Bella Mare Hotel

Απολαύστε με όλες σας τις αισθήσεις μια όαση χαλάρωσης και άνεσης στο Bella Mare Hotel, το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που υπόσχεται να σας χαρίσει διακοπές στην Κέρκυρα που μοιάζουν βγαλμένες από τον παράδεισο. Περιτριγυρισμένο από ένα μαγευτικό σκηνικό και κυριολεκτικά βουτηγμένο στο πράσινο, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Αυλάκι, με υπέροχη πανοραμική θέα στα τυρκουάζ νερά του Ιονίου. Από 152 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Corona Borealis

Κάντε την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση στη Νάξο και παραδοθείτε στο λευκό μικρόκοσμο του Corona Borealis. Μόλις 4 χλμ. από τη Χώρα της Νάξου, το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο από πέτρα, ξύλο, ασβέστη, φαντασία και μέτρο, σύγχρονο όσο γίνεται, πολυτελές όσο χρειάζεται και ευρύχωρο όσο πρέπει για να χωρέσει τα καλοκαιρινά σας όνειρα. Από 180 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

 

Avalon Boutique Hotel

Κάστρα, ιππότες, πύργοι και μεσαιωνική ατμόσφαιρα. Το Avalon Boutique Hotel στη Ρόδο υπόσχεται να σας μυήσει σε έναν κόσμο μυστηριακό, μιας και βρίσκεται στην καρδιά του παλιότερου μεσαιωνικού οικισμού της Ευρώπης. Στο κέντρο της Ρόδου, μιας πανέμορφης πόλης που ανήκει στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Avalon Boutique Hotel σας ταξιδεύει αιώνες πίσω, ενώ παράλληλα σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Από 153 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

12 Months Luxury Resort

Συνδυάστε βουνό και θάλασσα στη μαγευτική Τσαγκαράδα Πηλίου και το ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort. Με υπέροχη πανοραμική θέα στο Αιγαίο, το πολυτελές resort θα σας χαρίσει μια ονειρική καλοκαιρινή απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη ανεξερεύνητη φύση του Πηλίου. Από 153 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική και ασυναγώνιστο service, είναι όλα αυτά που θα σας σαγηνεύσουν στο Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa. Απολαύστε πρωινό με θέα το φαράγγι του Βίκου, κάντε spa και ζήστε την εμπειρία μιας βουτιάς στις Οβίρες Ρογκοβού, που βρίσκονται μια ανάσα από το ξενοδοχείο σας. Από 140 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό και χρήση εγκαταστάσεων spa. Δείτε περισσότερα εδώ.

Zagori Suites

Σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στο πανέμορφο χωριό της Βίτσας, μια ανάσα από το Φαράγγι του Βίκου και τα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη, το Zagori Suites αποτελεί τον ορισμό των luxury boutique hotels. Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει τα υπέροχα χρώματα και αρώματα της φύσης, τις παραδοσιακές γεύσεις ζαγορίσιας πίτας στο πρωινό, την πολυτέλεια και άνεση των κατοικιών, τη χαλάρωση και τις συναρπαστικές δραστηριότητες στην φύση του Ζαγορίου. Από 169 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Περισσότερα εδώ.

 

Aroma Dryos Eco & Design Hotel

Απολαύστε την ομορφιά του δάσους και αφεθείτε στην πολυτέλεια και τη ζεστασιά του ξενοδοχείου Aroma Dryos Eco & Design Hotel, με ένα ταξίδι στο γραφικό Μέτσοβο. Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ηπείρου, το Aroma Dryos είναι η ιδανική αφετηρία για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Πίνδου, ενώ προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χαλαρωτικής και ατμοσφαιρικής διαμονής. Από 100 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Anerada Inn Boutique Hotel

Η φύση της Ευρυτανίας και το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο του μεγάλου Χωριού ΚαρπενησίουAnerada Inn Boutique Hotel, σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη απόδραση με αφορμή το 3ήμερο τoυ Αγίου Πνεύματος. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το Anerada Inn Boutique Hotel δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε πολύχρωμα δωμάτια και σουίτες και ένα κουκλίστικο Garden House, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας. Από 70 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

 

Elafos Natural Boutique Hotel & Spa

Ανακαλύψτε ένα κρυμμένο διαμάντι της Ορεινής Αρκαδίας, στο πετρόχτιστο Elafos Natural Boutique Hotel & SpaΤο ξενοδοχείο προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή σας, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου. Aπό 140 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό. Δείτε περισσότερα εδώ

 

Ananti City Resort

To καλύτερο city boutique hotel των Τρικάλων, Ananti City Resort σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή απόδραση. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης, με υπέροχη θέα στα Μετέωρα και πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, το Ananti είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» που προσφέρει στους επισκέπτες του μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην περιοχή. Από 149 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό & χρήση εγκαταστάσεων spa. Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή