Travel Secrets

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο Πήλιο

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο Πήλιο

Το ομορφότερο ξενοδοχείο της Τσαγκαράδας, 12 Months Luxury Resort σας προσκαλεί σε ένα Action Weekend που συνδυάζει ονειρεμένη διαμονή με δραστηριότητες στην ανοιξιάτικη φύση του Πηλίου. Κάντε κράτηση για διαμονή 2 διανυκτερεύσεων και απολαύστε εναλλακτικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία ή τοξοβολία και ιππασία για 2 άτομα, μαζί με τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου σας, από 350 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με ημιδιατροφή με ποτό 
  • Παραδοσιακό πρωινό
  • Γεύμα ή δείπνο
  • Καθημερινή ωριαία χρήση του spa (σάουνα, hamam , Jacuzzi) και του γυμναστηρίου
  • Περίπατος σε καλντερίμια για 2 άτομα ή Τοξοβολία για 2 άτομα
  • Βόλτα με άλογα για 2 άτομα
  • Δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με πρωϊνό με 100,00€ επιπλέον

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Στην αγαπημένη Τσαγκαράδα, με υπέροχη θέα προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months θα σας χαρίσει μια ονειρική απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου. Σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το 12 Months αποτελείται από 20 παραμυθένιες σουίτες, χτισμένες μέσα στο πυκνό δάσος από καστανιές, που θα σας προσφέρουν μια χαλαρωτική, κομψή και πολυτελή διαμονή. Αναζωογονηθείτε στο σύγχρονο Spa Center του ξενοδοχείου σας, απολαύστε ένα ξεχωριστό δείπνο στο εστιατόριο Melia Restaurant και πιείτε το ποτό σας στο ατμοσφαιρικό Cellar Bar.

Η Τσαγκαράδα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους πιο σοφιστικέ ταξιδιώτες του Πηλίου. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε στον πλάτανο της Τσαγκαράδας, που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και αποτελεί ένα από τα γηραιότερα δέντρα της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης. Στη συνέχεια, κάντε ένα οδοιπορικό στα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Ανακαλύψτε τις Μηλιές, τη Βυζίτσα, τον Άγιο Λαυρέντιο και τη Ζαγορά και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας γεμάτοι από πανέμορφες εικόνες του βουνού των Κενταύρων.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή