Travel Secrets

5 παραμυθένιες σουίτες στο βουνό

5 παραμυθένιες σουίτες στο βουνό

Συγκεντρώσαμε 5 παραμυθένιες σουίτες στα ελληνικά βουνά που θα θέλαμε να κλειστούμε έστω για ένα Σαββατοκύριακο...

Jacuzzi Suite - Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa – Ζαγοροχώρια 

Μια σαγηνευτική σουίτα με θέα τη χαράδρα του Βίκου, στο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa. Η νέα Jacuzzi Suite του βραβευμένου ξενοδοχείου κάνει την ομορφιά του τοπίου να δείχνει πιο επιβλητική. Διαθέτει εσωτερικό στρογγυλό Jacuzzi που θα μετατραπεί στο προσωπικό σας mini spa, ενώ συνδυάζει ιδανική τη ζαγορίσια αρχιτεκτονική με το μοντέρνο design.

 

 

Junior Suites - Πλειάδων Γη - Τρίκαλα Κορινθίας

Αν ο ρομαντισμός σας χαρακτηρίζει, θα τη λατρέψετε! Η σοφίτα με τo διπλό κρεβάτι θα σας βάλει σε mood παραμυθιού, ενώ η άνετη κρεβατοκάμαρα, το ευρύχωρο καθιστικό και οι μαλακοί καναπέδες, θα σας καλομάθουν. Το δυνατό της χαρτί είναι η βεράντα με θέα στη φύση και το μεγάλο μπάνιο με στήλη υδρομασάζ. Ανακαλύψτε περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ

 

Junior Suites – Santa Marina Arachova Resort - Αράχωβα

Με ξεχωριστή διακόσμηση, μοντέρνο μπάνιο και θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα, οι Junior Suites του κορυφαίου resort της Αράχωβας είναι αυτό που χρειάζεστε για άνετες διακοπές στον Παρνασσό. Μπορούν να φιλοξενήσουν 2-3 ενήλικες και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

 

Junior Suites - Aroma Dryos - Μέτσοβο

Είναι ευρύχωρες, είναι εντυπωσιακές και βρίσκονται στη σοφίτα του ξενοδοχείου. Δανείζονται τα ονόματά τους από διαφορετικά δέντρα (Ερυθρελάτη, Άρκευθος, Μυρτιά, Σημύδα) και αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε κάθε τους γωνιά. Στα plus, η παραδοσιακή καλαίσθητη διακόμηση, το καθιστικό με τζάκι και το μπαλκόνι με τη θέα στο Μέτσοβο και τα βουνά της Πίνδου.

Deluxe Suites - Elafos Spa Hotel – Ελληνικό Αρκαδίας

Με ξεχωριστά ονόματα όπως Καλλιστώ, Άρτεμις, Ερωφίλη και Σελαναία, οι ευρύχωρες πετρόχτιστες Deluxe Σουίτες του Elafos Spa Hotel στο Ελληνικό Αρκαδίας διαθέτουν τζάκι, King size κρεβάτια και όλες τις πολυτελείς ανέσεις. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή