Travel Secrets

Πού να μείνετε στην Ορεινή Αρκαδία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Πού να μείνετε στην Ορεινή Αρκαδία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει κι εμείς σας έχουμε πρόταση για μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη στην καρδιά της Ορεινής Αρκαδίας!

Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου, αποδράστε στο Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, από 280 ευρώ/2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό, όλους τους φόρους και δωρεάν Wi-Fi.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Το Elafos Spa Hotel είναι ένα νεόκτιστο boutique ξενοδοχείο που αποτελείται από ατμοσφαιρικά πετρόχτιστα δωμάτια και σουίτες και υπόσχεται ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης. Χτισμένο σε αρμονία με τη φύση και με σεβασμό στην παραδοσιακή αρκαδική αρχιτεκτονική, χαρακτηρίζεται από την eco-friendly πολιτική του. Όλα τα δωμάτια του Elafos διαθέτουν King size κρεβάτια με στρώματα Cocomat, επώνυμα προϊόντα περιποίησης Apivita, τζάκι και στήλη υδρομασάζ.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις spa του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν Jacuzzi, sauna και χαμάμ, ενώ μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας για μασάζ ή τη θεραπεία της επιλογής σας.

Κατά το check-in θα σας καλωσορίσουν με τοπικό κρασί και ένα καλάθι με φρούτα, ενώ κάθε πρωί πλούσιο πρωινό με παραδοσιακές πίτες, φρέσκα αυγά, σπιτικές μαρμελάδες, φυσικούς χυμούς και πολλές ακόμα λιχουδιές σας περιμένει.

Η ζεστασιά και η αυθεντική φιλοξενία είναι διάχυτη και στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, με πέτρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα και δοκάρια, αλλά και μοντέρνα στοιχεία που προσδίδουν το απαραίτητο σύγχρονο touch στην ατμόσφαιρα.

Με ορμητήριο το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, το ταξίδι σας στην Ορεινή Αρκαδία, εκτός από χαλαρωτικό, μπορεί να γίνει και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, αν το επιθυμείτε. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής, κάντε rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Λούσιου, ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία και πέτρινα γεφύρια,  ποδηλατοβόλτα στο χωριό, σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου και ιππασία. Μη χάσετε επίσης τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, όπως είναι η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή