Travel Secrets

Το καλύτερο ξενοδοχείο για απόδραση την Καθαρά Δευτέρα στο Πάπιγκο

Το καλύτερο ξενοδοχείο για απόδραση την Καθαρά Δευτέρα στο Πάπιγκο

Cover photo: @tatyana_tsok

Αυτό το ξενοδοχείο θα σας μυήσει σε μια ατμόσφαιρα παραμυθένια, θα σας χαλαρώσει χάρη στο βραβευμένο του spa,  θα σας σερβίρει παραδοσιακό πρωινό με βιολογικά προϊόντα και θα σας σαγηνεύσει με τη θέα του στη χαράδρα του Βίκου. Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa διακρίθηκε πρόσφατα ως το καλύτερο Ορεινό Θέρετρο στη Νότια Ευρώπη για το 2018 στα World Travel Awards και αποτελεί την τέλεια αφορμή για απόδραση στα Ζαγοροχώρια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 

Βρίσκεται στο Μικρό Πάπιγκο, ένα χωριό-ησυχαστήριο που θα σας κάνει να απολαύσετε την ορεινή γαλήνη σε όλο της το μεγαλείο. Σχεδόν σαν ένα χωριό μέσα στο χωριό, το ξενοδοχείο αναπτύσσεται ήπια στον χώρο σε διάφορα επίπεδα και δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου μπαλκονιού στο φαράγγι του Βίκου και τους οικισμούς του Μικρού και του Μεγάλου Πάπιγκου. Περιλαμβάνει 7 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα ξεχωριστά σχεδιασμένο spa που διακρίνεται για τον σεβασμό στο περιβάλλον και το εστιατόριο Veranda at 1700. 

Η σύνθεση των όγκων είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το τοπίο και αποτελείται από κτίσματα ενός ή δύο ορόφων, για να αποφεύγεται η μονοτονία και να δημιουργείται η αίσθηση ενός ιδιωτικού μικρού οικισμού. Το ξενοδοχείο είναι εντυπωσιακό και μοναδικό τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς του χώρους, που υπογράφουν αποκλειστικά οι πιο διάσημοι σχεδιαστές, όπως Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid, Moooi, B & B Italia, Bisazza.

Εδώ το τοπίο εξελίσσεται, πέρα από τη φυσική του ομορφιά, σε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό για αποκλειστικές διακοπές που στην κυριολεξία περιβάλλεται από τη φύση, καθώς από το ξενοδοχείο ξεκινά το μονοπάτι προς την αλπική λίμνη Δρακόλιμνη και το καταφύγιο της, τις πηγές του ποταμού Βοϊδομάτη και την καρδιά του δάσους του Εθνικού Πάρκου Βίκου - Αώου. Μάλιστα, το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa είναι το πρώτο πράσινο ξενοδοχείο στη Βόρεια Ελλάδα, στο οποίο έχει απονεμηθεί Green Key από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, ως παράδειγμα για την περιβαλλοντική του πολιτική σε θέματα προστασίας της φύσης.

Από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στα Ζαγοροχώρια και βιώστε μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στο Μικρό Πάπιγκο 1700, από 180 ευρώ/διανυκτέρευση. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Πρωινό
  • Χρήση εγκαταστάσεων spa (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο)
  • Όλους τους φόρους

  Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή