Travel Secrets

Ακόμα μία ευρωπαϊκή διάκριση για το Astra Suites στη Σαντορίνη!

Ακόμα μία ευρωπαϊκή διάκριση για το Astra Suites στη Σαντορίνη!

Με τον τίτλο «Independent Hotel Partner» στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, από τα βραβεία της Classic Vacations, που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Δεκεμβρίου στις Κάννες, διακρίθηκε το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Astra Suites!

Ο Γιώργος Καραγιάννης, Managing Director του ξενοδοχείου, παραβρέθηκε στη σχετική εκδήλωση και παρέλαβε το βραβείο.

“Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνω ότι είμαστε οι νικητές του βραβείου "Independent Hotel Partner" της χρονιάς από την Classic Vacations εδώ στις Κάννες. Αφιερώνω αυτό το βραβείο σε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Η σκληρή δουλειά, το πάθος μας για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το χαμόγελο πάντα αναγνωρίζονται! Συγχαρητήρια σε όλους!" δήλωσε ο ίδιος.

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή των πιο εντυπωσιακών ηφαιστειογενών βράχων του νησιού, μοιάζοντας με γραφικό κυκλαδίτικο χωριό, το ξενοδοχείο Astra Suites, στο ήσυχο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, έχοντας την εκπληκτική πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, μαγεύει στην κυριολεξία τον επισκέπτη.

Ο κυκλαδίτικος ήλιος το λούζει καθημερινά, ενώ η ηρεμία του τοπίου σε συνδυασμό με την πολυτέλεια του χώρου, συνθέτει το απόλυτα ονειρικό σκηνικό. Τα χρώματα εισβάλλουν διακριτικά μέσα από πινελιές υφασμάτων και ψηφίδων ενώ τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες αποτελούν θησαυρούς διαμονής. Το minimal ύφος κυριαρχεί διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα  χτιστά κρεβάτια, τους κρυφούς φωτισμούς και τα πολυτελή δάπεδα. Η εντυπωσιακή πισίνα θα σας δροσίσει μόλις θελήσετε να αποχωριστείτε για λίγο την κρυψώνα σας και φυσικά το spa με τους έμπειρους θεραπευτές θα σας αναζωογονήσει. 

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση:

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή