Travel Secrets

Χριστούγεννα στην Ορεινή Αρκαδία

Χριστούγεννα στην Ορεινή Αρκαδία

Η Ορεινή Αρκαδία απέχει μόλις λίγες ώρες από την Αθήνα και μας μυεί απευθείας στο αυθεντικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της. Τα πετρόχτιστα ορεινά χωριά της γης του Πάνα μοιάζουν να έχουν πλαστεί ειδικά γι’ αυτή τη μαγική εποχή και μας κάνουν να νιώθουμε ξανά παιδιά.

Με φόντο το κατάλευκο χιονισμένο τοπίο ζούμε το χριστουγεννιάτικο παραμύθι απολαμβάνοντας λουκούλεια γεύματα και άφθονο κρασί στις παραδοσιακές ταβέρνες, village hopping στα κοσμοπολίτικα αλλά και στα πιο εναλλακτικά χωριά, από τη Δημητσάνα και την Καρύταινα ως το Ελληνικό, και νωχελικές βόλτες ανάμεσα στις καπνισμένες καμινάδες και τις στολισμένες πλακόστρωτες πλατείες.

Οι πιο δραστήριοι από εμάς απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο τη ζεστασιά του αναμμένου τζακιού μετά από τα ατέλειωτα σλάλομ στο χιονοδρομικό Μαινάλου ή τις εξορμήσεις μας στα μονοπάτια μέσα στο δάσος, ενώ οι υπόλοιποι μένουμε να βλέπουμε το χιόνι από τη τζαμαρία παρέα με αρωματικό τσάι και ζεστή σοκολάτα.

Πού να μείνετε στην Ορεινή Αρκαδία

Το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa είναι η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στο Ελληνικό Αρκαδίας και η ιδανική επιλογή για μια value for money χριστουγεννιάτικη απόδραση σε ατμοσφαιρικές πετρόχτιστες σουίτες με τζάκι. Το ξενοδοχείο προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή σας, υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη χειμωνιάτικη φύση της Γορτυνίας

Γευτείτε το πρωινό σας πλούσιο σε παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, απολαύστε έναν εκλεκτό espresso στην αυλή ή πιείτε ένα τσάι με μανταρίνι και τζίντζερ στο ξύλινο πατάρι συντροφιά με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ και δειπνήστε στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σας. Βυθιστείτε στο Jacuzzi και απολαύστε την αίσθηση χαλάρωσης που σας προσφέρει η σάουνα και το χαμάμ, στο πολυτελές spa του ξενοδοχείου. Το βράδυ, χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί ή με ένα κοκτέιλ στο μοντέρνο bar του Έλαφος.

Με ορμητήριο το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, το ταξίδι σας στην Ορεινή Αρκαδία, εκτός από χαλαρωτικό, μπορεί να γίνει και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, αν το επιθυμείτε. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής, κάντε rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Λούσιου, ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία και πέτρινα γεφύρια,  ποδηλατοβόλτα στο χωριό και ιππασία. Μη χάσετε επίσης τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, όπως είναι η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108981884 ή στείλτε email στο info@tresorhotels.com

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή