Travel Secrets

Το Astra Suites είναι το καλύτερο ξενοδοχείο της Ελλάδας στην κατηγορία του

Το Astra Suites είναι το καλύτερο ξενοδοχείο της Ελλάδας στην κατηγορία του

Ακόμα μια διάκριση κατέκτησε το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Astra Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, στα ετήσια βραβείο της trivago! Τα trivago Awards 2018 της διάσημης μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων, αναγνωρίζουν την ποιότητα στη διαμονή των ελληνικών καταλυμάτων και βραβεύουν τα καλύτερα καταλύματα της χρονιάς

Στα φετινά βραβεία, το Astra Suites βρέθηκε στην πρώτη θέση της δεκάδας με τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία στην κατηγορία 4 αστέρων!

Σκαρφαλωμένο στην κορυφή των πιο εντυπωσιακών ηφαιστειογενών βράχων του νησιού, μοιάζοντας με γραφικό κυκλαδίτικο χωριό, το ξενοδοχείο Astra Suites, στο ήσυχο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, έχοντας την εκπληκτική πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, υπόσχεται να σας μαγέψει! Μετά την παραλαβή του βραβείου trivago Award 2018, ο Μanaging Director κος Γιώργος Καραγιάννης δήλωσε:

«Η προσπάθεια μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι συνεχής και είναι ομαδική! Η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας με οποιoνδήποτε τρόπο και βραβείο είναι μια ανταμοιβή και ένα καλό εργαλείο για την προβολή του ξενοδοχείου. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού μας και η βελτίωση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου μας συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών μας.»

Στο μαγικό Ημεροβίγλι, το πολυβραβευμένο Astra Suites φέτος διακρίθηκε επίσης με τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείου στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, στην κατηγορία ρομαντικού προορισμού για το 2017, από τα βραβεία Condé Nast Johansens και χαρίζει μια πραγματικά ρομαντική εμπειρία διαμονής.

Ο κυκλαδίτικος ήλιος το λούζει καθημερινά, ενώ η ηρεμία του τοπίου σε συνδυασμό με την πολυτέλεια του χώρου, συνθέτει το απόλυτα ονειρικό σκηνικό. Τα χρώματα εισβάλλουν διακριτικά μέσα από πινελιές υφασμάτων και ψηφίδων ενώ τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες αποτελούν θησαυρούς διαμονής. Το minimal ύφος κυριαρχεί διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα  χτιστά κρεβάτια, τους κρυφούς φωτισμούς και τα πολυτελή δάπεδα. Η εντυπωσιακή πισίνα θα σας δροσίσει μόλις θελήσετε να αποχωριστείτε για λίγο την κρυψώνα σας και φυσικά το spa με τους έμπειρους θεραπευτές θα σας αναζωογονήσει. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή