Travel Secrets

Στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων για το 2018 το Ananti City Resort

Στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων για το 2018 το Ananti City Resort

Ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα για το 2018 διακρίθηκε το Ananti City Resort, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Τρίκαλα, στα trivago awards 2018. Ειδικότερα και για δεύτερη συνεχή χρονιά, το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο κατέκτησε την 9η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων» στα ετήσια βραβεία της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων, με βάση τα δεδομένα και τις βαθμολογίες των επισκεπτών του.

Η trivago συγκέντρωσε τις κριτικές των χρηστών για μια ευρεία ποικιλία παροχών και υπηρεσιών, οι οποίες έλαβαν στη συνέχεια ένα συνολικό σκορ ανά κατηγορία ανέσεων και υπηρεσιών, σύμφωνα με το οποίο αναδείχθηκαν οι νικητές.

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος της trivago N.V, σχολίασε: «Όντας μια ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών για το ξενοδοχείο, συγκεντρώνουμε και αναλύουμε πάνω από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων. ‘Ετσι, είμαστε σε θέση να μπορούμε να προσδιορίσουμε τα καταλύματα εκείνα τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εξαιρετική εμπειρία.»

Χτισμένο στις παρυφές της πόλης της πόλης των Τρικάλων, με υπέροχη πανοραμική θέα απ'όλα τα δωμάτια και τις σουίτες, ένα βραβευμένο spa και ένα εκπληκτικό bar restaurant, το Ananti είναι το σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» που προσφέρει μια εμπειρία διαμονής που θα μας μείνει αξέχαστη. Παράλληλα, προσφέρει δεκάδες επιλογές για εξορμήσεις στα Τρίκαλα, δραστηριότητες στα Μετέωρα και εκδρομές στη Λίμνη Πλαστήρα, την Ελάτη και το Περτούλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή