Travel Secrets

Η ιδανική απόδραση για ξεκούραση στη χειμωνιάτικη φύση μια ανάσα από την Αθήνα

Η ιδανική απόδραση για ξεκούραση στη χειμωνιάτικη φύση μια ανάσα από την Αθήνα

Πώς φαντάζεστε την ιδανική απόδραση ξεκούρασης στη χειμωνιάτικη φύση και κοντά στην Αθήνα; Το περιζήτητο ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και value for money πακέτο ευεξίας και γαστρονομίας που συνδυάζει την ορεινή φύση με τις πεντάστερες υπηρεσίες, τη χαλάρωση στο spa και την τοπική γαστρονομία.

Από Κυριακή έως και Πέμπτη, απολαύστε δύο χαλαρωτικές διανυκτερεύσεις στην ατμοσφαιρική Junior Σουίτα του Πλειάδων Γη με 360 ευρώ!

Η τιμή περιλαμβάνει:

• Δύο διανυκτερεύσεις σε Junior σουίτα
• Πρωινό σε μπουφέ
• Χρήση εγκαταστάσεων Spa Wellness Pliadon Gi (θερμαινόμενη πισινα, χαμαμ, σαουνα,γυμναστηριο)
• 2 μασάζ διάρκειας 50 λεπτών το κάθε ένα
• 2 γεύματα
• Τοπικό καλωσόρισμα στα δωμάτια
• Ελεύθερη χρήση ξύλων
• Late check out έως τις 14.00 (Κατόπιν διαθεσιμότητας)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 210 8981884 ή μέσω e-mail στο info@tresorhotels.com

Βουτήξτε στην εντυπωσιακή εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και το χαμάμ, απολαύστε μοναδικά γεύματα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο, θαυμάζοντας τη θέα της Ζήρειας και ζήστε την εμπειρία ενός χαλαρωτικού μασάζ για εσάς και το ταίρι σας.

Σαν ένα μικρό χωριό «φωλιασμένο» στη φύση των Τρικάλων, το Πλειάδων Γη προσφέρει πολυτέλεια, απομόνωση και πεντάστερες υπηρεσίες. Το εκπληκτικό του spa θα σας αναζωογονήσει με μοναδικές θεραπείες, ενώ το εστιατόριό του θα σας βάλει σε πειρασμό με νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας. 

Κατά την εξόρμησή σας, απολαύστε τα κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, όπως η Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας, η λίμνη Δασίου και η Μονή Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια, βουτήξτε στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου σας και αφεθείτε στο χαμμάμ και τη σάουνα. Στην πετρόχτιστη πολυτελή σας σουίτα θα απολαύσετε την απομόνωση που επιθυμείτε στις διακοπές σας για ένα ονειρεμένο ταξίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή