Travel Secrets

Χειμώνας στο Πήλιο

Χειμώνας στο Πήλιο

Ο χειμώνας είναι εδώ και μια εξόρμηση στο Πήλιο και το πολυτελές ξενοδοχείο της Τσαγκαράδας 12 Months Luxury Resort φαντάζει ιδανική για να νιώσουμε τη μαγεία της εποχής στο έπακρο. Εδώ το Πήλιο ντύνεται με τα πιο εντυπωσιακά χειμωνιάτικα χρώματα και οι καταπράσινες βουνοπλαγιές με τις καστανιές και την πλούσια βλάστηση που περιβάλλουν το ξενοδοχείο δείχνουν ακόμα πιο όμορφες αυτή την περίοδο.

Πραγματοποιώντας την κράτησή σας στο ξενοδοχείο 12 Months στην Τσαγκαράδα θα απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία διαμονής, αφήνοντας πίσω τη ρουτίνα της καθημερινότητας προκειμένου να ζήσετε μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης και χαλάρωσης, σε ένα από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας.

Άδραξτε την ευκαιρία και επωφεληθείτε από τη χειμερινή προσφορά του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας πολυτελή διαμονή, υπηρεσίες spa αλλά και δραστηριότητες, ανακαλύπτοντας την ομορφιά και τη γοητεία της περιοχής.

Δείτε λεπτομέρειες της χειμερινής προσφοράς παρακάτω:

Κάντε κράτηση για τουλάχιστον 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε Deluxe, Junior ή Premium Suite, από 255 ευρώ, και απολαύστε τα εξής

  • Πρωινό
  • Μεσημεριανό ή δείπνο
  • Ποτό για καλωσόρισμα
  • Μία ώρα ημερησίως χρήση του σπα (σάουνα, χαμάμ, τζακούζι), γυμναστηρίου, πισίνας και 1 x θεραπεία μασάζ πλάτης (διάρκειας: 25 λεπτών) ή πεζοπορία σε καλντερίμια (2 ώρες)
  • Προσφορά στις υπηρεσίες Spa 20% έκπτωση
 

Περίοδος διαμονής: 12 Ιαν 2018 - 25 Φεβ 2018 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή