Travel Secrets

Ένα Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Αρκαδίας

Ένα Σαββατοκύριακο στο Ελληνικό Αρκαδίας

Το κρυμμένο διαμάντι του Ελληνικού ΑρκαδίαςElafos Natural Boutique Hotel & Spa, σας χαρίζει αφορμές για μαγικά φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα στη φύση της Γορτυνίας. Το ξενοδοχείο προσθέτει δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας στη διαμονή σας, προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση στο spa και δίνει πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Πελοποννήσου. Απολαύστε 2 μαγικές διανυκτερεύσεις από 230 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Γευτείτε το πρωινό σας πλούσιο σε παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, απολαύστε έναν εκλεκτό espresso στην αυλή ή πιείτε ένα τσάι με μανταρίνι και τζίντζερ στο ξύλινο πατάρι συντροφιά με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ και δειπνήστε στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου σας.

Βυθιστείτε στο Jacuzzi και απολαύστε την αίσθηση χαλάρωσης που σας προσφέρει η σάουνα και το χαμάμ, στο πολυτελές spa του ξενοδοχείου. Το βράδυ, χαλαρώστε με ένα ποτήρι κρασί ή με ένα κοκτέιλ στο μοντέρνο bar του Έλαφος.

Με ορμητήριο το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, το ταξίδι σας στην Ορεινή Αρκαδία, εκτός από χαλαρωτικό, μπορεί να γίνει και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, αν το επιθυμείτε. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βόλτα στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής, κάντε rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Λούσιου, ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία και πέτρινα γεφύρια,  ποδηλατοβόλτα στο χωριό και ιππασία. Μη χάσετε επίσης τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, όπως είναι η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή