Travel Secrets

Το τέλειο ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου

Το τέλειο ξενοδοχείο για το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου

Βρίσκεται στην καρδιά της Ορεινής Αρκαδίας, στον παραδοσιακό οικισμό του Ελληνικού και υπόσχεται μια απόδραση-αστραπή που συνδυάζει εμπειρίες στη φύση, χαλάρωση στο spa και τη δυνατότητα να έρθεις σε άμεση επαφή με το περιβάλλον. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, που βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί την τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου.

Χτισμένο από πέτρα και ξύλο σε υψόμετρο 700 μ. και απόλυτα εναρμονισμένο με το τοπίο και την αρχιτεκτονική του πετρόχτιστου ορεινού χωριού, το Elafos Spa Hotel έχει όλα όσα ονειρεύεσαι από ένα τριήμερο στο βουνό. Από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου, απόλαυσε 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, από 260 ευρώ.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Οι επτά πέτρινες προσεγμένες σουίτες του είναι ιδανικές για χαλάρωση σε ένα προσιτά πολυτελές περιβάλλον, διαθέτουν king size κρεβάτια, επώνυμα λευκά είδη και προϊόντα περιποίησης, αλλά και τζάκι για τα πρώτα κρύα.

Οι λάτρεις του fitness και της ευεξίας απολαμβάνουν δωρεάν το σύγχρονο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ενώ μπορούν να κάνουν χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνα κατόπιν ραντεβού στις ατμοσφαιρικές εγκαταστάσεις spa του Elafos. 

Το πρωινό με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα εποχής σερβίρεται καθημερινά στην κοινόχρηστη τραπεζαρία. Ένα espresso στην αυλή ή ένα τσάι με μανταρίνι και τζίντζερ στο ξύλινο πατάρι συντροφιά με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ είναι ό,τι πρέπει για τα απογεύματα στο βουνό μετά τη βόλτα σου στους παραδοσιακούς οικισμούς.

Με ορμητήριο το Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, το ταξίδι σου στην Ορεινή Αρκαδία, εκτός από χαλαρωτικό, μπορεί να γίνει και γεμάτο αξέχαστες εμπειρίες στη φύση, αν το επιθυμείς. Ξεκίνησε τη μέρα σας με μια βόλτα στα παλιά σηματοδοτημένα μονοπάτια της περιοχής, κάνε rafting στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού Λούσιου, ανάμεσα σε καταπράσινα τοπία και πέτρινα γεφύρια,  ποδηλατοβόλτα στο χωριό, και ιππασία. Επίσης, μη χάσεις τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, όπως είναι η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Καρύταινα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή