Travel Secrets

Με θέα την Καλντέρα: Διαμονή "κάτω από τ'άστρα", στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Σαντορίνης

Με θέα την Καλντέρα: Διαμονή

Πώς είναι να μένεις στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Σαντορίνης με θέα την Καλντέρα και το ηφαίστειο στα πόδια σου; Το Astra Suites στο Ημεροβίγλι μας δείχνει τον τρόπο και μας "κακομαθαίνει", μέσα από τoυς τρεις πιο πολυτελείς τύπους σουιτών της. Ανακαλύψτε τους και αφεθείτε στην πολυτέλεια της διαμονής ακριβώς "κάτω από τ'άστρα".

Superior Σουίτες

Απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Πλήρης απομόνωση και υψηλού επιπέδου παροχές. Οι Superior σουίτες, σε διάφορα επίπεδα του συγκροτήματος, είναι ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την άνεση και έχετε προτεραιότητα την ιδιωτικότητα σας. Με θέα το ηφαίστειο, το Αιγαίο & το ηλιοβασίλεμα, ευρύχωρο καθιστικό διακοσμημένο με έργα τοπικών καλλιτεχνών, υπνοδωμάτιο με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, μπάνιο & ντους, σύστημα ψυχαγωγίας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα πολύ ευρύχωρο ιδιωτικό μπαλκόνι, θα σας βάλει σε σκέψεις … μόνιμης «μετανάστευσης».

Honeymoon Σουίτες με Jacuzzi

Η πολυτέλεια σας καλωσορίζει από την στιγμή που θα μπείτε στο χώρο τους. Δρύινα έπιπλα «ντυμμένα» στα λευκά τους, ιταλικά πολύχρωμα πλακάκια και ψηφίδες και προσεγμένα υφάσματα παντρεύονται αρμονικά προκαλώντας ένα αφαιρετικό σύγχρονο περιβάλλον που όχι μόνο δεν απαρνιέται την κυκλαδίτικη παράδοση, αντίθετα την αναδεικνύει με έναν μοναδικό τρόπο! Το ευρύχωρο καθιστικό διακοσμημένο με έργα επωνύμων τοπικών σχεδιαστών και με ανοιχτή πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο, το εντυπωσιακό μπάνιο με ντουζιέρα & γκαρνταρόμπα, το σύστημα ψυχαγωγίας, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μια τεράστια ιδιωτική βεράντα με υπαίθριο τζακούζι, αναλαμβάνουν να σας κακομάθουν και να σας δώσουν αυτό που αξίζετε … Το καλύτερο! Highlight Η θέα φυσικά αλλά και η αίσθηση ιδιωτικότητας που παρέχουν, λόγω της τοποθεσίας τους, σε διαφορετικά επίπεδα που δεν επιτρέπουν κανένα «τρίτο μάτι» να σας δει. 

Σουίτες με Πισίνα

Θέστε τις πιο υψηλές προσδοκίες και μην έχετε ίχνος ανησυχίας. Εδώ  κάθε σας σκέψη εκπληρώνεται με το παραπάνω. Αγγίξτε το peak της πολυτέλειας, κι αφεθείτε σε ανέσεις που θα σας μεταφέρουν σε έναν πλανήτη «πριγκιπικό». Απαλά λινά και βαμβακερά υφάσματα σας χαϊδεύουν και δίνουν χρώμα στον λευκό σας χώρο, κτιστά κρεβάτια και καναπέδες σας … αποπλανούν και μια «αγκαλιά» Αιγαίου, ήλιου και καλντέρας σας ταξιδεύει σε άλλη διάσταση. Στα highlights η ιδιωτική πανοραμική βεράντα με πισίνα, σταθερή υπενθύμιση πως εδώ τίποτα δεν θα σας κάνει να θέλετε να βγείτε «εξω». 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή