Travel Secrets

travelstyle.gr: Ανακαλύψαμε ένα κουκλίστικο chalet για τις πρώτες εξορμήσεις σου στην Αράχωβα!

travelstyle.gr: Ανακαλύψαμε ένα κουκλίστικο chalet για τις πρώτες εξορμήσεις σου στην Αράχωβα!

Το travestyle.gr ανακάλυψε το τέλειο σαλέ για τις πρώτες σου εξορμήσεις στην Αράχωβα! Ο λόγος για το VIP Chalet, μέλος του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts στην περιοχή Λιβάδι, στην καρδιά του Παρνασσού. Διαβάστε το άρθρο από το travestyle.gr παρακάτω:

«Φωλιασµένο» σε ένα αλπικό τοπίο στο Λιβάδι Παρνασσού ανάµεσα στα έλατα, το πετρόκτιστο συγκρότηµα του ViP Chalet είναι µια µοναδική πρόταση για exclusive εµπειρίες διαµονής.

Aπό την Κατερίνα Φωτοπούλου (kfotopoulou@dousiscom.gr)

Και τώρα που η χειμερινή σεζόν κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της, τι καλύτερο από μια… ορεινή απόδραση στην Αράχωβα; Εμείς στο travelstyle.gr ανακαλύψαμε για εσάς μια από τις πιο όμορφες προτάσεις διαμονής που θα σας βάλουν μεμιάς σε χειμερινό mood της απόλυτης χαλάρωσης!

Τα 10 chalet του ViP Chalet (80-200 τ.µ. φιλοξενούν έως 10 άτοµα) χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής µε κυρίαρχα στοιχεία το ξύλο και την πέτρα, ενώ δυνατό τους χαρτί, εκτός από τις upscale υπηρεσίες, είναι και η εκλεπτυσµένη διακόσµηση που συµβαδίζει αρµονικά µε µια κοµψή country style αισθητική!

Κι όσο για την τιμή του αυτή ξεκινά από €125 για το κουκλίστικο Junior Chalet Artemis με πρωινό!

Για όσους, δε, προτιµούν να βρίσκονται στην καρδιά του χωριού αλλά παράλληλα σε µια ήσυχη τοποθεσία, το ViP Suite κοντά στον Άϊ-Γιώργη είναι ένας πανέµορφος ξενώνας, που µοιάζει µε ένα χαριτωµένο boutique hotel.

Τα 4 οροφοδιαµερίσµατά του (φιλοξενούν µέχρι 7 άτοµα) χαρακτηρίζονται από τις ανέσεις τους, αλλά και από την elegant διακόσµησή τους µε γήινα χρώµατα και κλασικές αναφορές.

Στο ViP Chalet 4 Epoches λειτουργεί γυμναστήριο. Προσφέρονται υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου και γεύματα σε πακέτο.

Στις εγκαταστάσεις του ViP Chalet 4 Epoches θα βρείτε δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Η Νέα Αγχίαλος απέχει 80χλμ. από το κατάλυμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή