Travel Secrets

5 spa hotels για τον χειμώνα

5 spa hotels για τον χειμώνα

Χειμώνας, η καλύτερη εποχή για μια απόδραση για spa, σε 5 πανέμορφα spa hotels της Trésor Hotels & Resorts! 

Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa - Ζαγοροχώρια

Βραβευμένο με τον τίτλο του “Luxury Destination Spa – Continent Winner, Europe" από τον παγκόσμιο τουριστικό θεσμό βραβείων World Luxury Spa Awards 2017, το The Mountain Spa του ξενοδοχείου Mικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa στα Ζαγοροχώρια, θα σας χαρίσει μια αξέχαστη απόδραση ευεξίας. Με θεραπείες σώματος και προσώπου σε ένα spa-πραγματικό στολίδι και μοναδική θέα στη φύση του Ζαγορίου, θα αισθανθείτε την απόλυτη χαλάρωση έπειτα από το Mountain Massage ή το Βαθύ Μασάζ Ενέργειας, θα απελευθερώσετε το άγχος έπειτα από το Ολιστικό μασάζ προσώπου και θα γεμίσετε με ενέργεια μετά το Aqua Training & Massage.

Ananti City Resort - Τρίκαλα

Με το βραβείο Luxury Urban Escape στην Ελλάδα στα World Luxury Spa Awards τo spa του Ananti City Resort κατέκτησε μια σημαντική διάκριση μετατρέποντας την πόλη των Τρικάλων σε προορισμό ευεξίας στην Ελλάδα. Τo spa του σύγχρονου και πολυτελούς καταφυγίου των Τρικάλων είναι ένας λόγος να κάνετε μια εκδρομή στην πανέμορφη πόλη της Θεσσαλίας. Η εσωτερική θερμαινόμενη του πισίνα προσφέρεται για βουτιές ακόμα και τον χειμώνα, ενώ η σάουνα και το χαμάμ χαρίζουν τις χαλαρωτικές στιγμές που τόσο επιθυμείτε από τις διακοπές σας. Κατόπιν ραντεβού, μπορείτε να απολαύσετε επίσης μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ και μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

12 Months Luxury Resort - Πήλιο

Στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο του spa του εκπληκτικού ξενοδοχείου της Τσαγκαράδας, 12 Months Luxury Resort, θα απολαύσετε τη Sauna, το Hammam και το θερμαινόμενο Jacuzzi, κάνοντας ένα ταξίδι χαλάρωσης σε μία γαλήνια ατμόσφαιρα. Μια σειρά θεραπειών προσώπου και σώματος, οι οποίες εφαρμόζονται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, θα σας προσφέρουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης. Το γυμναστήριο επίσης, σας δίνει την δυνατότητα να μη χάσετε τη φόρμα σας ακόμη και στις διακοπές.

 

Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa - Τρίκαλα Κορινθίας

Στο spa του εκπληκτικού ξενοδοχείου-ησυχαστηρίου των Τρικάλων Κορινθίας, θα βρείτε την ιδανική σας κρυψώνα. Βουτήξτε στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αφεθείτε στις περιποιήσεις ομορφιάς των έμπειρων θεραπευτών, αναζωογονηθείτε με χαμάμ και σάουνα και ζήστε την απόλυτη εμπειρία σπα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη θεραπεία Terre & Mer, η οποία συνδυάζει ιδανικά αιθέρια έλαια και φύκια για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, με την υπογραφή της Thalgo.

Elafos Natural Boutique Hotel & Spa - Ελληνικό Αρκαδίας

To Elafos Natural Boutique Hotel & Spa βρίσκεται στην καρδιά της Ορεινής Αρκαδίας, στον παραδοσιακό οικισμό του Ελληνικού και υπόσχεται μια απόδραση-αστραπή που συνδυάζει εμπειρίες στη φύση, χαλάρωση στο spa και τη δυνατότητα να έρθεις σε άμεση επαφή με το περιβάλλον. Οι λάτρεις του fitness και της ευεξίας απολαμβάνουν δωρεάν το σύγχρονο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, ενώ μπορούν να κάνουν χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνα κατόπιν ραντεβού στις ατμοσφαιρικές εγκαταστάσεις spa του Elafos. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή