Travel Secrets

Στα Χανιά βρίσκεται η πιο πολυτελής πριβέ βίλα της Ελλάδας

Στα Χανιά βρίσκεται η πιο πολυτελής πριβέ βίλα της Ελλάδας

Διαβάστε το άρθρο που δημοσίευσε το zarpanews.gr για τη σημαντική βράβευση των Conte Marino Villas στα World Travel Awards.

Μία πολύ σημαντική διάκριση κατέκτησε Χανιώτικη επιχείρηση στα φετινά World Travel Awards. Ακόμα πιο σημαντικό, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη βίλα, βραβεύεται για δεύτερη φορά στην κατηγορία της.

Όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια της 24ης απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας», όπως χαρακτηρίζονται τα συγκεκριμένα βραβεία, και αφορά βραβεία που δίνονται από ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο στα ωραιότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας.

Από αυτά, το σημαντικό βραβείο Greece’s Leading Luxury Private Villa για την πιο πολυτελή πριβέ βίλα στην Ελλάδα, κατέκτησε τo Conte Marino Villas στα Χανιά, στο Κοντομαρί του δήμου Πλατανιά.

Πρόκειται για πολυτελή καταλύματα με ιδιωτική πισίνα, που συνδυάζουν άψογα τις ομορφιές του Κρητικού τοπίου με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και περιβάλλονται από φυσικό και παρθένο περιβάλλον.

Η εν λόγω αρμονία επιτεύχθηκε με τον συνδυασμό του σχεδιασμού των βιλών με την εξαιρετική επίπλωση η οποία επιλέχθηκε από σχεδιαστές εσωτερικών χώρων.

Αντανακλώντας την θέα, οι βίλες έχουν κτισθεί με βάση την πέτρα, το μέταλλο και το γυαλί, δημιουργώντας μια αίσθηση διαφάνειας στο κάθε κτίριο. Σε όποιο χώρο και να βρίσκεται ο επισκέπτης, έχει η δυνατότητα να δει στους εξωτερικούς χώρους, σαν να μην υπάρχουν τοίχοι.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση στα World travel Awards 2017 που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν στον τομέα αυτό τα Χανιά.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή