Travel Secrets

Τα τέλεια σαλέ για απόδραση στην καρδιά του Παρνασσού

Τα τέλεια σαλέ για απόδραση στην καρδιά του Παρνασσού

Η Αράχωβα μας προσφέρει την αφορμή που χρειαζόμαστε για να δραπετεύσουμε από την καθημερινότητα, στα νεόκτιστα σαλέ του Παρνασσού, VIP Chalet, μέλος του δικτύου της Trésor Hotels & Resorts, που βρίσκονται στο Λιβάδι. 

Εδώ, ξυπνάμε περικυκλωμένοι από τη ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου, αισθανόμαστε τη θαλπωρή του τζακιού, νιώθουμε την αγκαλιά του ελατόδασους και του μαγευτικού αλπικού τοπίου από παράθυρό μας και φανταζόμαστε ότι βρισκόμαστε στις Γαλλικές Άλπεις. Τα παραμυθένια σαλέ του VIP Chalet 4 Epoxes, μια ανάσα από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν την πιο ιδαίτερη εμπειρία διαμονής και ουσιαστικής φιλοξενίας στους πιο εκλεκτούς καλεσμένους. Δέκα πετρόχτιστα σαλέ στην καρδιά του ελατόδασους του Παρνασσού σταματούν τον χρόνο, για να απολαύσουμε ονειρεμένες διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα μας, από την αποκλειστική ιδιωτικότητα της πολυτελούς μας κατοικίας.

Οι φιλοξενούμενοι στο VIP Chalet απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνονται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας ιδιόκτητης κατοικίας. Με ονόματα δανεισμένα από τη μυθολογία του τόπου, τα σαλέ του VIP Chalet χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, ενώ προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης δίπλα στη φύση. Η μοναδική θέα στις κατάφυτες, ελατοσκέπαστες πλαγιές του δρυμού του Παρνασσού από τις μεγάλες τζαμαρίες, συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη θαλπωρή και την ηρεμία που κατακλύζει την ατμόσφαιρα.

Αφεθείτε στην αγκαλιά της φύσης, αφουγκραστείτε τους μυστικούς ήχους του δάσους και μαγευτείτε από τις μεθυστικές μυρωδιές του Παρνασσού, στο ιδιωτικό σας σαλέ που σας δίνει την ευκαιρία που χρειάζεστε για σκι στο χιονοδρομικό Παρνασσού, βόλτες στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης με θέα το αλπικό τοπίο.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή