Travel Secrets

Ξενάγηση στους ζεστούς χώρους του Anerada Inn Boutique Hotel στο Καρπενήσι

Ξενάγηση στους ζεστούς χώρους του Anerada Inn Boutique Hotel στο Καρπενήσι

Xρώματα, αρώματα, αισθητική και ανθρώπινη ζεστασιά κυριαρχούν στους ζεστούς εσωτερικούς χώρους του Anerada Inn Boutique Hotel στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας. Το παραμυθένιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην «Ελβετία» της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας.

Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το Anerada Inn Boutique Hotel  αποτελείται από πέντε κουκλίστικα δωμάτια και ένα ονειρικό σπίτι στον κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα. Εδώ οι αισθήσεις παντρεύονται μοναδικά με τον ρομαντισμό και τη χαλάρωση σε ένα μοναδικό boutique hotel στο Μεγάλο Χωριό Καρπενησίου. Γευτείτε το πλούσιο πρωϊνό, το απογευματινό τσάϊ βουνού με τα σπιτικά γλυκά και το ποτό σας με μουσική jazz & blues στο καθιστικό ή τον κήπο ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Ξεναγηθείτε στα δωμάτια του Anerada Inn Boutique Hotel:

Μπλε

Ένα δωμάτιο που κυριαρχεί το παστέλ γκρι μπλε στους ζωγραφισμένους τοίχους. Βρίσκεται στον επάνω όροφο με μπαλκόνι και θέα σ’ όλο το χωριό. Τα πατιναρισμένα δοκάρια, το τζάκι και ο αραχνοϋφαντος ουρανός πάνω από το διπλό κρεβάτι κάνουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ρομαντική. Πάρτε το πρωϊνό σας στο δωμάτιο και αφεθείτε στη θέα που απλώνεται εμπρός σας.

Λιλά

Μέσα στην αυλή και πλημμυρισμένο από το φως της ημέρας, το Λιλά δωμάτιο έχει θέα τον καταπράσινο κήπο. Τα πατιναρισμένα λευκά έπιπλα εναρμονίζονται με τους ζωγραφισμένους τοίχους, στο χρώμα της λεβάντας και της ορτανσίας. Ένα άνετο δωμάτιο όπου μπορεί να φιλοξενήσει τρίτο άτομο. Απολαύστε το πρωϊνό σας μπροστά στο αναμμένο τζάκι.

Πράσινο

Το δωμάτιο βρίσκεται στην αυλή. Ζωγραφισμένο με χρυσοπράσινες ρίγες στο χρώμα του φύλλου ελιάς, το χρώμα της ευεξίας και της ελπίδας δίνει την αίσθηση της χαλάρωσης και της ξεκούρασης.

Σομόν

Το δωμάτιο βρίσκεται μέσα στην αυλή με θέα στον πίσω κήπο με καστανιές και καρυδιές. Η παστέλ απόχρωση του μήλου, η ζωγραφική στους τοίχους και το έπιπλο λαβομάνο που βρίσκεται μέσα στο χώρο, προσδίδουν ρομαντική διάθεση.

Master Σουίτα

Είναι γνωστή ως κίτρινη σουίτα. Ένα πελώριο σκηνικό ξεδιπλώνεται μπροστά σας: οι ψηλές κορυφές της Καλιακούδας, της Χελιδώνας και το χωριό που αναδύεται μέσα από τα έλατα. Απολαύστε το πρωϊνό σας δίπλα στη θαλπωρή του τζακιού, και χαλαρώστε κάτω από γυάλινο αίθριο με το φως των κεριών το βράδυ. Η πεπαλαιωμένη πατίνα στους τοίχους, παίρνει παλ αποχρώσεις της ώχρας. Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας τρίτου ατόμου.

Σπίτι Κήπου

Ένα μαγευτικό διόροφο σπίτι στον κήπο, ανεξάρτητο και αυτόνομο, όπου κυριαρχεί το english country style και τα αντικείμενα-αντίκες. Ανάψτε το τζάκι και χαλαρώστε στον πουπουλένιο καναπέ, διαβάζοντας ιστορίες του χτες από τα βιβλία που θα βρείτε στη βιβλιοθήκη, ακούγοντας jazz μουσική και απολαμβάνοντας ένα καλό κόκκινο κρασί που θα επιλέξετε από τη κάβα. Κάθε επίπεδο διαθέτει το δικό του μπάνιο. Στον πάνω όροφο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Το σπίτι έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα ζευγάρι με δύο παιδιά, ή και να το απολαύσει μόνο ένα ζευγάρι.

Χαλάρωση και ευεξία πάνε πακέτο στο Anerada Inn

Απολαύστε τη διαμονή σας σε συνδυασμό με εναλλακτικές θεραπείες από έμπειρο ρεφλεξολόγο και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης για δύο μέσα στην ευρυτανική φύση. Επιλέξτε δωμάτιο και ποια εναλλακτική θεραπεία προτιμάτε (ρεφλεξολογία – shiatsu massage – reiki), και αφεθείτε απολαμβάνοντας το αναμμένο τζάκι και την θετική ενέργεια του χώρου με ένα ζεστό ρόφημα.

Oι τιμές* του πακέτου βάση του δωματίου και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που θα επιλέξετε έχουν ως εξής:

2 διανυκτερεύσεις & 2 θεραπείες

Μπλε: €340

Λιλά: €340

Σούιτα: €405 

3 διανυκτερεύσεις & 2 θεραπείες

Μπλε: €475

Λιλά: €475

Σούιτα: €590

*H προσφορά ισχύει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210-8981884 ή στείλτε email στο info@tresorhotels.com

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή