Travel Secrets

Σε αυτό το ξενοδοχείο της Τσαγκαράδας θέλεις να σε βρουν τα πρωτοβρόχια

Σε αυτό το ξενοδοχείο της Τσαγκαράδας θέλεις να σε βρουν τα πρωτοβρόχια

Το 12 Months Luxury Resort σε προσκαλεί για φθινοπωρινό ρομάντζο μέσα στο καστανόδασος του Πηλίου. Στη ρομαντική Τσαγκαράδα, αυτό το ονειρεμένο spa hotel σε φέρνει σε επαφή με τη φύση και αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια και οι υπηρεσίες 5 αστέρων μπορούν να είναι προσιτές.

Οι 20 σουίτες του ξενοδοχείου μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι και το φθινόπωρο τους «πάει» πολύ. Ντυμένες σε γήινες αποχρώσεις, συνδυάζουν την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική με το σύγχρονο design, διαθέτουν τζάκι για τα πρώτα κρύα και αποπνέουν άνεση και ζεστασιά. Δες εδώ το μυστικό τους!

Κάθε μέρα, εδώ μπορείς να απολαύσεις μία ώρα χαλάρωσης στη σάουνα, το τζακούζι και το χαμάμ, σε ένα spa που αντλεί την ενέργειά του από το υπέροχο δάσος στο οποίο βρίσκεται. Σε μια ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, μια σειρά θεραπειών θα σου προσφέρουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης. 

Ο ζεστός χώρος του εστιατορίου Melia σου σερβίρει σπιτικές γεύσεις και παραδοσιακά προϊόντα και συνδυάζει την αίγλη του αιθρίου με τη ζεστασιά του κλειστού χώρου, ενώ τα βράδια, η μυστική είσοδος στο Κελάρι σε γυρίζει πίσω στο χρόνο, για να απολαύσεις μια ποικιλία από σπάνια ποτά και πούρα.

Οι παροχές του ξενοδοχείου θα ενεργοποιήσουν και τις πέντε σου αισθήσεις εμπλουτίζοντας τους ήχους και τις εικόνες της φύσης με πρωτόγνωρες γεύσεις, μυρωδιές και εμπειρίες. Παίξε τένις και μπιλιάρδο, εξασκήσου στην τοξοβολία και ανακάλυψε τα μονοπάτια των Κενταύρων που βρίσκονται κρυμμένα έξω από την πόρτα σου.

Αυτό το φθινόπωρο, απόλαυσε ονειρεμένη διαμονή στο καστανόδασος της Τσαγκαράδας και ανακάλυψε την ανεξερεύνητη φύση του Πηλίου μέσα από υπέροχες εκδρομές, από 180 ευρώ/2 διανυκτερεύσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις 
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή