Travel Secrets

World Travel Awards: Στην κορυφή της Ελλάδας το Astra Suites στη Σαντορίνη

World Travel Awards: Στην κορυφή της Ελλάδας το Astra Suites στη Σαντορίνη

Το Astra Suites στη Σαντορίνη είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που δε χρειάζονται συστάσεις... Η νέα κορυφαία του διάκριση στα World Travel Awards, τα «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, που το κατατάσσει ως «Leading All Suite Hotel 2017» στην Ελλάδα, μας δίνει την αφορμή που χρειαζόμαστε να το ξανα-ανακαλύψουμε.

Στο ρομαντικό Ημεροβίγλι, το Astra Suites περικλείει μέσα του όλη την εμπειρία της Σαντορίνης... Σαν ένα γραφικό κατάλευκο χωριό γατζωμένο στους επιβλητικούς βράχους της Σαντορίνης,  εδώ η πανοραμική θέα στην Καλντέρα είναι δεδομένη, το ηφαίστειο στέκεται υπερήφανο στα πόδια σας και το μικρό θαύμα του ηλιοβασιλέματος μοιάζει να επαναλαμβάνεται καθημερινά μόνο για εσάς.

Οι σουίτες του αποτελούν αληθινούς «θησαυρούς» διαμονής, διακρίνονται από το minimal ύφος και διατηρούν αναλλοίωτη την κυκλαδίτικη παράδοση. Χτιστά υπέρδιπλα κρεβάτια, λινά βαμβακερά υφάσματα, μπάνια με χρώμα, φώτα μέσα σε γύψινες «φωλιές» για να διατηρούν τον φωτισμό διακριτικό, έργα τέχνης αποκλειστικά από ντόπιους καλλιτέχνες, χαρίζουν άπειρες δόσεις κομψότητας και chic γαλήνης στη διαμονή σας. Η ιδιωτική πισίνα και το τζακούζι που διαθέτουν κάποιες από τις σουίτες αποδεικνύουν πως έχετε βρεθεί σε ένα μέρος που το όνειρο είναι η μόνη πραγματικότητα!

Αποχωριστείτε την «κρυψώνα» σας κι αφιερώστε χρόνο στην εντυπωσιακή πισίνας με το pool bar, απολαμβάνοντας δροσιστικούς χυμούς και cocktails που θα «σπάνε» το λευκό που σας πλαισιώνει. Η πλήρης σας αναζωογόνηση έρχεται μέσα από το Spa, με μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος από έμπειρα «χέρια» ειδικών που βρίσκονται δίπλα σας για να κακομάθουν και να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Κι όταν η τέρψη αφήσει μόνο τη «γεύση» παραπονεμένη, το εστιατόριο του Astra Suites, έρχεται να απογειώνει την εμπειρία σας. Πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες κρασιών και η πιο προνομιακή ταράτσα –λόγω θέας- του νησιού θα το κατατάξουν στις αγαπημένες σας γευστικές προτάσεις!

Zήστε τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Σαντορίνης και απολαύστε την κορυφαία φιλοξενία του πολυβραβευμένου ξενοδοχείου Astra Suites, που διακρίθηκε πρόσφατα με το βραβείο «Greece’s Leading All-Suite Hotel» στα World Travel Awards. Νιώστε την ενέργεια της Καλντέρας, ερωτευτείτε ξανά κοιτάζοντας το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι στο Ημεροβίγλι και απολαύστε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ξενοδοχείου σας. 


 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή