Travel Secrets

To ιδανικό Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα

To ιδανικό Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα

Για τις βόλτες στη γοητευτική Παλιά Πόλη, ανάμεσα στα στενά του Βαρουσίου, την ποδηλατάδα στις όχθες του Ληθαίου, τα απολαυστικά γεύματα στις παραδοσιακές ταβέρνες, τη γοητεία των Μετεώρων και τις κοντινές εκδρομές στην Ελάτη και τη Λίμνη Πλαστήρα. Για όλους αυτούς τους λόγους, ένα Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, φαντάζει ιδανικό για μια απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης.

Ακόμα μία αφορμή για εκδρομή στα Τρίκαλα, μας δίνει το καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής, Ananti City Resort. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης της πόλης, με υπέροχη θέα, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, και ένα εκπληκτικό bar restaurant, το Ananti είναι το σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» που προσφέρει μια εμπειρία διαμονής που θα μας μείνει αξέχαστη. 

Αφού κάνουμε check-in και αφήσουμε τα πράγματά μας στο υπέροχο δωμάτιό μας με την εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη, ξεκινάμε την εξευρεύνηση της παλιάς πόλης, περπατώντας στα σοκάκια του Βαρουσίου. Συνεχίζουμε ως την πύλη του Φρουρίου και ανεβαίνουμε ως το Ρολόι, απ' όπου απολαμβάνουμε τη θέα από ψηλά. 

Στη συνέχεια, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να απολαύσουμε τις εγκαταστάσεις του Anatasi Spa, το κέντρο ευεξίας ξενοδοχείου μας που μάλιστα διακρίθηκε με το βραβείο Luxury Urban Escape στην Ελλάδα στα World Luxury Spa Awards. Η εσωτερική πισίνα μας προσκαλεί για βουτιές, ενώ παράλληλα απολαμβάνουμε τη σάουνα, το χαμάμ και το γυμναστήριο.

Ολοκληρώνουμε τη μέρα με τον καλύτερο τρόπο, με ένα υπέροχο δείπνο στο Oltre Restaurant και ένα ποτό στο Oltre Bar, θαυμάζοντας τη φωτισμένη πόλη των Τρικάλων.

Δε χάνουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε επίσης τα μαγικά Μετέωρα ή να κάνουμε μια εκδρομή στην παραμυθένια Ελάτη και τη Λίμνη Πλαστήρα.

Ζήστε ονειρικά Σαββατοκύριακα στα Τρίκαλα, κάνοντας την κράτησή σας για 2 ονειρικές διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort, από 216 ευρώ, με πρωινό, σε δωμάτιο με πανοραμική θέα.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή