Travel Secrets

Ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα στη φύση του Μετσόβου

Ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα στη φύση του Μετσόβου

Συμπυκνώστε όλη την ομορφιά του δάσους, τα χρώματα και τα αρώματα της ορεινής ηπειρώτικης φύσης. Προσθέστε ισχυρές δόσεις εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ζεστασιάς και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Συνδυάστε την ασύγκριτη θέα στις κορυφογραμμές της Πίνδου με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου πολυτελούς ξενοδοχείου που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον. Αποτέλεσμα, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel, το ξενοδοχείο του Μετσόβου που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι είστε ο πρωταγωνιστής στο πιο ονειρεμένο σκηνικό διακοπών, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ηπείρου.

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, απολαύστε απολαύστε διαμονή δίπλα στο δάσος και αφεθείτε στην πολυτέλεια και την αυθεντική φιλοξενία του ξενοδοχείου Aroma Dryos Eco & Design Hotel, κάνοντας ένα ταξίδι ως το Μέτσοβο. Στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ηπείρου, το Aroma Dryos είναι η ιδανική αφετηρία για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Πίνδου, ενώ προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χαλαρωτικής και ατμοσφαιρικής διαμονής. Έως την 1η Οκτωβρίου 2017, απολαύστε μαγευτικές διακοπές στο βουνό, με 15% έκπτωση, από 119 ευρώ/2 διανυκτερεύσεις.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Κυριολεκτικά αγκαλιασμένα από τη φύση, τα 16 υπερπολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε κάθε τους γωνιά, σαν να θέλουν να σας μυήσουν στον αυθεντικό τρόπο ζωής του Μετσόβου. Εδώ, η ατμόσφαιρα μοιάζει βγαλμένη από αλλοτινές εποχές, χωρίς να λείπουν όλες οι σύγχρονες ανέσεις που αναβαθμίζουν κι άλλο τη διαμονή σας, από τα άνετα, οικολογικά στρώματα Cocomat, ως τα προϊόντα Apivita, τα πολυτελή μπουρνούζια Guy Laroche και το υδρομασάζ στο μπάνιο.

Νιώστε την αγκαλιά της φύσης τριγύρω σας και απολαύστε το αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό, θαυμάζοντας την ασύλληπτη θέα στα βουνά της Πίνδου και τα παραδοσιακά σπίτια του Μετσόβου.

Κάντε rafting, γνωρίστε τα μονοπάτια της Πίνδου πάνω σε ένα mountain bike, οδηγήστε τζιπ, κάντε ιππασία αλλά και πεζοπορία στα βουνά του Μετσόβου. Εισπνεύστε τον καθαρό αέρα του βουνού και γεμίστε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Αφήστε το Aroma Dryos να οργανώσει για εσάς τις εναλλακτικές δραστηριότητες που θέλετε να δοκιμάσετε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή