Travel Secrets

Εξερευνήστε την εναλλακτική πλευρά της Σίφνου

Εξερευνήστε την εναλλακτική πλευρά της Σίφνου

Το γαλήνιο κυκλαδίτικο νησί με την αριστοκρατική γοητεία και την απέραντη καλαισθησία διαθέτει και εναλλακτική πλευρά, ιδανική για τους πιο περιπετειώδεις ταξιδιώτες. Ανακαλύψτε την μέσα από το Action Special πακέτο του ξενοδοχείου Verina Suites.

Έχετε διάθεση για λίγη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας; Αν έχετε συνηθίσει ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής, τότε θα χαρείτε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να εξερευνήσετε τη Σίφνο με έναν τρόπο που ταιριάζει σε σας – κάνοντας πεζοπορία και γυρνώντας με σκάφος!

Το Verina Suites σας προσκαλεί να απολαύσετε τη Σίφνο εναλλακτικά, μέσα από ένα Action Special πακέτο που σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε πεζοπορία μια μέρα των διακοπών σας και εκδρομή με σκάφος μια άλλη μέρα.

Με περισσότερα από 100 χλμ. επαγγελματικά σχεδιασμένων και σηματοδοτημένων μονοπατιών, η Σίφνος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα μονοπατιών στην περιοχή του Αιγαίου. Οι ντόπιοι χρησιμοποιούν αυτά τα μονοπάτια εδώ και αιώνες για να πάνε από το ένα χωριό στο άλλο ή για να προσκυνήσουν μοναστήρια σε απομακρυσμένα σημεία. Όσο είστε στο δρόμο, η υπέροχη θέα προς το πέλαγος και τα κοντινά νησιά θα σας αποζημιώσει για τον κόπο σας, ενώ η γλυκιά κούραση θα κάνει μια βουτιά στα καταγάλανα νερά κάτι παραπάνω από απολαυστική.

Μια εκδρομή με σκάφος είναι πάντα συναρπαστική, ειδικά όταν γίνεται με ένα παραδοσιακό ξύλινο καΐκι που θα σας μεταφέρει σε μέρη που είναι προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα. Αμμουδερές παραλίες και κρυστάλλινα νερά θα σας μαγέψουν αυτή την υπέροχη μέρα στη θάλασσα – μια ευκαιρία να γνωρίστε μια παρθένα πλευρά της Σίφνου και να έρθετε σε επαφή με τη φύση.

Το πακέτο Action Special του Verina Suites περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • Εκδρομή πεζοπορίας – 4 ώρες – Ένας έμπειρος οδηγός θα σας συνοδεύσει. Ένα καλάθι με ελαφριά σνακ και ποτά θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ενέργειά σας.
  • Εκδρομή με σκάφος – 7 ώρες – Συμμετοχή σε αυτή την ομαδική μίνι κρουαζιέρα γύρω από τη Σίφνο που κάνει δύο στάσεις. Ανάμεσα θα απολαύσετε μια σπέσιαλ μακαρονάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής διατίθενται διάφορα ποτά.
  • Κουπόνι 30 €/άτομο για το εστιατόριο του ξενοδοχείου – Απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα δίπλα στην πισίνα μία από τις τεμπέλικες μέρες των διακοπών, συζητώντας τη μέρα πεζοπορίας ή τις βουτιές από το καΐκι.
  • Δώρο-έκπληξη

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή