Travel Secrets

Ανακαλύψαμε το δεύτερο «σπίτι» σου στη Μύκονο για αυτόν τον Σεπτέμβριο

Ανακαλύψαμε το δεύτερο «σπίτι» σου στη Μύκονο για αυτόν τον Σεπτέμβριο

Είναι προσιτά πολυτελές, είναι ιδανικό για παρέες, οικογένειες αλλά και ζευγάρια και βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακρυά από τη Χώρα της Μυκόνου!

Το Portes Mykonos είναι το ολοκαίνουριο κυκλαδίτικο συγκρότημα από σουίτες και βίλες στο νησί των ανέμων που φιλοδοξεί να μετατραπεί στο δεύτερο σπίτι σου στη Μύκονο αυτόν τον Σεπτέμβριο! Οι λόγοι είναι πολλοί...

Εδώ, το περιβάλλον είναι φιλόξενο και οικείο, σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, η ατμόσφαιρα γαλήνια και ήρεμη, ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις, και οι ανέσεις σύγχρονες και πολυτελείς, για να μη σου λείψει τίποτα στις διακοπές σου.

Χτισμένο με τη χαρακτηριστική κατάλευκη αρχιτεκτονική της Μυκόνου, το Portes Mykonos βρίσκεται στην ιδανική απόσταση από το κέντρο ώστε οι επισκέπτες του να απολαμβάνουν χαλαρωτικές διακοπές μακρυά από την πολυκοσμία, αλλά παράλληλα να ζουν την έντονη ζωή της Χώρας, σε απόσταση 5 λεπτών.

Οι ευρύχωρες, πλήρως εξοπλισμένες σουίτες και βίλες του συγκροτήματος χαρακτηρίζονται από minimal διακόσμηση και homey ατμόσφαιρα, συνθέτοντας την πιο προσιτή εμπειρία ιδιωτικής φιλοξενίας. Όλες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κομψό σαλόνι και καθιστικό και Queen-size κρεβάτια. Η διακόσμηση είναι καλαίσθητη με μοντέρνες πινελιές, ενώ οι εξωτερικοί χώροι ακολουθούν τις παραδοσιακές γραμμές της μυκονιάτικης αρχιτεκτονικής. 

Για όσους επιθυμούν έξτρα δόσεις πολυτέλειας στην απόδρασή τους, προτείνουμε τη Wellness 3 Bedroom Villa που διαθέτει hammam και ιδιωτική πισίνα, αλλά και τις Deluxe Villas 2 ή 3 υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 4 έως 6 ενήλικες.

Στα plus του Portes Mykonos, το room service πρωινό, η μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα που αποπνέει ατμόσφαιρα παραλίας, τα δροσιστικά cocktails από το pool bar και η θέα στο μυκονιάτικο τοπίο από τον κήπο.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή