Travel Secrets

Ειδυλλιακή διαμονή με θέα το Κάστρο της Αστυπάλαιας

Ειδυλλιακή διαμονή με θέα το Κάστρο της Αστυπάλαιας

Οι Melograno Villas αποτελούν την κορυφαία πρόταση διαμονής στην καρδιά της γοητευτικής πεταλούδας του Αιγαίου. Σε ένα ονειρεμένο σκηνικό με φόντο το απέραντο γαλάζιο, την κατάλευκη Χώρα και το επιβλητικό κάστρο Querini, οι πλήρως εξοπλισμένες βίλες Verde, Bianca και Ble παντρεύουν την αληθινή πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα με την απαράμιλλη αισθητική και τις υπηρεσίες 5 αστέρων, συνθέτοντας έναν επίγειο παράδεισο φιλοξενίας στην Αστυπάλαια.

Απολαύστε πρωινό με θέα στην ιδιωτική σας βεράντα, βουτήξτε στο εξωτερικό Jacuzzi, ενώ θαυμάζετε το φωτισμένο κάστρο και ζήστε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, στις Melograno Villas.

Κατά την άφιξή σας, οι εκπληκτικές Melograno Villas θα σας καλωσορίσουν με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, φρέσκα φρούτα, κρασί και φρέσκα λουλούδια.

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια στις πλήρως εξοπλισμένες βίλες που διαθέτουν king size κρεβάτια, κουζίνες με συσκευές Smeg, χειροποίητα έπιπλα στους κοινόχρηστους χώρους, design λεπτομέρειες υπογεγραμμένες από διακεκριμένους σχεδιαστές όπως ο οίκος του Philippe Starck, προϊόντα Coco-Mat και αφεθείτε στην περιποίηση των πολυτελών ειδών Apivita.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή