Travel Secrets

Πώς είναι να μένεις στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Σαντορίνης;

Πώς είναι να μένεις στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της Σαντορίνης;

Γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών υψηλών βράχων της Σαντορίνης, θυμίζει ένα γραφικό πάλλευκο χωριό και προσφέρει πανοραμική θέα στην διάσημη Καλντέρα. Το ηφαίστειο στέκει υπερήφανο στα … πόδια σας και το ηλιοβασίλεμα μοιάζει να σας αφιερώνεται καθημερινά. 

Στο μαγικό Ημεροβίγλι, το πολυβραβευμένο Astra Suites διακρίθηκε με τον τίτλο του καλύτερου ξενοδοχείου στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, στην κατηγορία ρομαντικού προορισμού για το 2017, από τα βραβεία Condé Nast Johansens και χαρίζει μια πραγματικά ρομαντική εμπειρία διαμονής.

Ο κυκλαδίτικος ήλιος το λούζει καθημερινά, ενώ η ηρεμία του τοπίου σε συνδυασμό με την πολυτέλεια του χώρου, συνθέτει το απόλυτα ονειρικό σκηνικό. Τα χρώματα εισβάλλουν διακριτικά μέσα από πινελιές υφασμάτων και ψηφίδων ενώ τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες αποτελούν θησαυρούς διαμονής. Το minimal ύφος κυριαρχεί διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τα  χτιστά κρεβάτια, τους κρυφούς φωτισμούς και τα πολυτελή δάπεδα. Η εντυπωσιακή πισίνα θα σας δροσίσει μόλις θελήσετε να αποχωριστείτε για λίγο την κρυψώνα σας,  ενώ το spa με τους έμπειρους θεραπευτές θα σας αναζωογονήσει. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή