Travel Secrets

Γυμναστική με θέα τον Μυλοπότα της Ίου

Γυμναστική με θέα τον Μυλοπότα της Ίου

To περιτριγυρισμένο από το φωτεινό γαλάζιο του Αιγαίου και τον Κυκλαδίτικο ήλιο Ios Palace Hotel & Spa, προσφέρει ήδη μία μοναδική εμπειρία άθλησης στον εσωτερικό, καθώς και το νέο εξωτερικό χώρο personal training, με θέα το μαγευτικό απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

O Μυλοπότας, μια από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση των Holmes Place Trainers. Η εμπειρία της Holmes Place έρχεται να δώσει μια ώθηση με εξειδικευμένα Personal, Group και Outdoor προγράμματα, προσαρμοσμένα να καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, ενώ οι υπηρεσίες Spa προσδίδουν μια αναζωογονητική αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία άθλησης στις εξαιρετικές εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις εκγύμνασης του ξενοδοχείου, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Κάντε μια ολοκληρωμένη προπόνηση απολαμβάνοντας τον απαραίτητο καρδιοαναπνευστικό εξοπλισμό μας, που περιλαμβάνει διάδρομο, ποδήλατο, ελλειπτικό αλλά και TRX®, Bosu, Fit balls, υπό την καθοδήγηση των Holmes Place Trainers. Απολαύστε εξειδικευμένα Personal, Group και Outdoor προγράμματα και αναζωογονηθείτε με φόντο τον Μυλοπότα!

Δείτε το gym menu του Ios Palace εδώ.

Εντυπωσιακό, hip και παράλληλα κομψό με λιτές γραμμές, το Ios Palace συνδυάζει άψογα την φυσική ομορφιά με …την καλή ζωή, με πρωταγωνιστή το εκτυφλωτικό λευκό, αλλά και τα καταγάλανα νερά του Μυλοπότα, στα πόδια σας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή