Travel Secrets

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ένας λόγος να επισκεφθείτε τα Τρίκαλα Κορινθίας και το καλοκαίρι

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ένας λόγος να επισκεφθείτε τα Τρίκαλα Κορινθίας και το καλοκαίρι

Τα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας, αγαπημένος τουριστικός προορισμός για όλο τον χρόνο, προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία απόδρασης ακόμα και τους θερινούς μήνες. Από τις λίμνες της περιοχής, ως τα μουσεία και τις μονές, ανακαλύψτε μια προς μια τις ομορφιές των Τρικάλων Κορινθίας, που αποτελούν μια όαση δροσιάς για τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού. Ένας ακόμα λόγος να ταξιδέψετε ως τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι το εκπληκτικό ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, μοναδικός προορισμός, ιδανικός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Το περιζήτητο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa συμπεριλαμβάνεται στα αγαπημένα όσων ακόμη και τα καλοκαίρια αναζητούν μια ευχάριστη απομόνωση, επαφή με τη φύση και πολυτέλεια. Αν είστε από εκείνους που απλά τα θέλουν όλα, τότε πρέπει να το επισκεφτείτε μιας και εδώ πέραν των πολυτελών παροχών και ανέσεων, το βουνό και η θάλασσα βρίσκονται σχεδόν στα … πόδια σας. 

Μετατρέψτε το Πλειάδων Γη στο απόλυτό καταφύγιό σας για το καλοκαίρι και αφεθείτε στις πολυτελείς του υπηρεσίες. Επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία ομορφιάς για εσάς και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο εκπληκτικό spa του ξενοδοχείου, βουτήξτε στο χαμάμ και χαρείτε την καθημερινή σας άσκηση στον χώρο του γυμναστηρίου.

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε το Σπήλαια του Ερμή, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του όρους Ζήρεια και θαυμάστε τους πολύχρωμους σταλακτίτες. Επίσης, επισκεφθείτε τη λίμνη Δασίου, ιδανικός τόπος για διαδρομές πεζοπορίας και ποδήλατο βουνού, στην οποία κατοικούν πολλά σπάνια είδη ζωικού βασιλείου. Η λίμνη μάλιστα προστατεύεται από το δίκτυο Natura 2000. Την ίδια ώρα, η Ορεινή Κορινθία προσφέρει πολλές απολαυστικές διαδρομές πεζοπορίας στους φυσιολάτρες και τους ορειβάτες. Μια από τις πιο μαγευτικές διαδρομές είναι το μονοπάτι Βαρνεβό – Φλαμπουρίτσα. Το μονοπάτι ξεκινάει από το 6ο χλμ. του δρόμου Τρικάλων – Ζήρειας και κατηφορίζει στην χαράδρα της Φλαμπουρίτσας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή