Travel Secrets

Το ιδανικό Σαββατοκύριακο για φυσιολάτρες στο Καρπενήσι

Το ιδανικό Σαββατοκύριακο για φυσιολάτρες στο Καρπενήσι

Μια φορά και έναν καιρό, μια νεράιδα, αφού τριγύρισε σε όλες τις κορυφές των ψηλών βουνών, έφτασε στο όρος Βελούχι και κουρασμένη, έγειρε να ξαποστάσει στη ρίζα μιας καρυδιάς. Έπειτα, επέλεξε τη σκιά του αιωνόβιου δέντρου για να δημιουργήσει την απόλυτη νεραϊδοχώρα του Καρπενησίου. Εκεί, γεννήθηκε το πιο παραμυθένιο boutique ξενοδοχείο που μπορείτε να φανταστείτε, το Anerada Inn Boutique Hotel.  

Στο πανέμορφο Μεγάλο Χωριό του Καρπενησίου, το παραμυθένιο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην «Ελβετία» της Ελλάδας, συνθέτοντας το πιο ονειρικό σκηνικό για τις διακοπές σας. Φωλιασμένο ανάμεσα σε καρυδιές και καστανιές, στους πρόποδες της Καλιακούδας, το Anerada Inn Boutique Hotel  αποτελείται από πέντε κουκλίστικα δωμάτια και ένα ονειρικό σπίτι στον κήπο, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Αυτό το καλοκαίρι, το Anerada Inn Boutique Hotel σας προσκαλεί να απολαύσετε μια χαλαρωτική διαμονή και να ανακαλύψετε τη μαγευτική φύση της Ευρυτανίας, με μια προσφορά που συνδυάζει διαμονή 3 διανυκτερεύσεων με μια εκδρομή στο Φαράγγι Πάντα Βρέχει, τους εντυπωσιακούς καταρράκτες της περιοχής, στην τιμή των 290 ευρώ για 2 άτομα.

Η εκδρομή περιλαμβάνει τη μεταφορά σας από το Anerada στις 10.30 πμ για την εκδρομή σας στο Φαράγγι Πάντα Βρέχει, με έμπειρο οδηγό, 4Χ4 off road jeep, pick-nic, και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά. Θαυμάστε την ομορφιά της φύσης, εκεί οπού το νερό ποτέ δεν σταματά...Και το απόγευμα το Anerada σας περιμένει στον υπέροχο κήπο του, για να απολαύσετε ένα ποτήρι παγωμένο λευκό κρασί με φρούτα!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Ημερήσια εκδρομή στο Φαράγγι Πάντα Βρέχει
  • Όλους τους φόρους
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8981884 ή στο info@tresorhotels.com

Πίσω στο ξενοδοχείο σας, το υπέροχο σκηνικό των εξωτερικών χώρων, με το πράσινο και το ονειρικό κιόσκι με τις αραχνοϋφαντες κουρτίνες  σας μυεί στο απόλυτο ζεστό, ρομαντικό περιβάλλον. Μπαίνοντας στους εσωτερικούς χώρους, η English country style διακόσμηση σας κατακλύζει, παντρεύοντας ιδανικά τις αισθήσεις με τον ρομαντισμό και τη χαλάρωση. Εκεί, τα παλ χρώματα και η εκλεπτυσμένη αισθητική συνενώνονται αρμονικά με την ανθρώπινη ζεστασιά και την αυθεντική φιλοξενία, συνθέτοντας το απόλυτο σκηνικό για ταξιδιώτες όπως εσάς, που γνωρίζετε ακριβώς αυτό που αναζητάτε από τις διακοπές σας. 

Γευτείτε το πλούσιο πρωϊνό, το απογευματινό τσάϊ βουνού με τα σπιτικά γλυκά και το ποτό σας το βράδυ με μουσική jazz & blues, στο καθιστικό. Χαλαρώστε στο Μπλε, το Λιλά, το Πράσινο ή το Σομόν δωμάτιο, ή αφεθείτε στο υπέροχο σκηνικό της Master Σουίτας για να θαυμάσετε της ψηλές κορυφές της Καλιακούδας και της Χελιδώνας, αλλά και τη θέα του Μεγάλου Χωριού που αναδύεται μέσα από τα έλατα. Μυηθείτε στην ονειρική ατμόσφαιρα του παραμυθένιου σπιτιού του κήπου, ιδανικό για μια τετραμελή οικογένεια ή και για ζευγάρια, απολαμβάνοντας το English country style και τα παλιά αντικείμενα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή