Travel Secrets

Το ιδανικό ξενοδοχείο για την ιδανική mini καλοκαιρινή απόδραση στο Ναύπλιο

Το ιδανικό ξενοδοχείο για την ιδανική mini καλοκαιρινή απόδραση στο Ναύπλιο

Εδώ θα απολαύσετε το πρωινό σας με φόντο τους μυρωδάτους πορτοκαλεώνες, θα δροσιστείτε στην πισίνα ατενίζοντας τη θάλασσα του Αργολικού στο βάθος και θα ξυπνήσετε έχοντας στα πόδια σας την αργολική φύση.

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μια ανάσα από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, στο χωριό Πυργιώτικα, το βραβευμένο Hotel Perivoli μετατρέπεται στο ιδανικό ξενοδοχείο για την ιδανική mini καλοκαιρινή σας απόδραση στο Ναύπλιο, χαρίζοντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνουν πολυτέλεια, άνεση, σύγχρονες εγκαταστάσεις και value for money διαμονή σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Σε απόσταση 8,5 χλμ. από το λιμάνι, το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά βουτηγμένο στη φύση του Ναυπλίου και η προνομιακή του τοποθεσία το καθιστά εξαιρετικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε το Ναύπλιο αλλά και τα σημαντικά αξιοθέατα της Αργολίδας, όπως είναι οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. 

Η πανοραμική θέα από την πισίνα και απ' όλα τα δωμάτια, αλλά και η γεύση του αυθεντικού Ελληνικού Πρωινού με τραγανές πίτες, ομελέτες φούρνου, παραδοσιακό τραχανά, γιαούρτι και φυσικό χυμό πορτοκαλιού παραγωγής των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, θα σας μείνουν αξέχαστα κατά τη διαμονή σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εστιατόριο με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, καθώς και bar.

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, απολαύστε τη φύση της Αργολίδας, κάνοντας μια απόδραση-αστραπή στο Ναύπλιο και το ξενοδοχείο Περιβόλι. Ζήστε ονειρεμένα τριήμερα στο βραβευμένο ξενοδοχείο, που προσφέρει πανοραμική θέα στη φύση της Αργολίδας, από 220 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή