Travel Secrets

Diles & Rinies: Ιδιωτικό 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στην Τήνο

Diles & Rinies: Ιδιωτικό 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στην Τήνο

Με αφορμή το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, οργανώστε την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση στην Τήνο και τις ιδιωτικές βίλες Diles & Rinies. Η άφιξή σας σε αυτές θα σας καλωσορίσει σε έναν κόσμο χαλάρωσης, ποιοτικής διαμονής και αισθητικής, με φόντο το απέραντο μπλε του Αιγαίου. Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στις πανέμορφες ιδιωτικές βίλες, από 665 ευρώ

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις (Η κάθε βίλα μπορεί να φιλοξενήσει από 4 έως 6 άτομα)
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ


 

Η προνομιακή τοποθεσία τους είναι ένα «παράθυρο» ανοιχτό στο Αιγαίο, με ανεμπόδιστη θέα στα ενεργειακά νησιά της  Δήλου και τη Ρήνειας από τις οποίες πήρε το όνομα του. Η αρχιτεκτονική τους, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αναδεικνύει το κυκλαδίτικο τοπίο μέσα από φυσικά υλικά και γήινα χρώματα και σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο χαλάρωσης ποιοτικής διαμονής και αισθητικής.

 

Κατά την άφιξή σας, ένα καλάθι γεμάτο λιχουδιές θα σας καλωσορίσει, ο προσωπικός σας concierge θα σας χαρίσει όλα τα μυστικά της Τήνου, ενώ οι premium παροχές όπως το παραδοσιακό πρωινό, τα εξαιρετικά πιάτα του εστιατορίου και τα γευστικά cocktails πλάι στην πισίνα, θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή σας.

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή