Travel Secrets

Η Δάφνη Νεοφύτου έζησε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο & το Hotel Perivoli

Η Δάφνη Νεοφύτου έζησε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο & το Hotel Perivoli

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο και το Hotel Perivoli έζησε η Δάφνη Νεοφύτου, fashion και lifestyle blogger του life-report.gr, έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts. H blogger απόλαυσε τη φιλοξενία του ξενοδοχείου Περιβόλι και μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram, αλλά και τους αναγνώστες της, τις μοναδικές στιγμές που έζησε κατά τη διαμονή της.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο από ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο με καλή παρέα στο μαγευτικό Ναύπλιο”, γράφει η ίδια στο προσωπικό της blog. “Το Perivoli Hotel βρίσκεται μερικά λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου στο χωριό Πυργιώτικα και υπόσχεται η διαμονή σου να μείνει αξέχαστη! Αν είσαι και εσύ στο mood να ξεφύγεις από την πόλη και να αρχίσεις από τώρα να απολαύσεις τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού δεν έχεις παρά να κλείσεις ένα Σαββατοκύριακο σε αυτό το μέρος!”

"Η θέα από την πισίνα όσο και το πρωινό δίπλα σε αυτή είναι μερικά από τα plus που θα σε κάνουν να μην θες να φύγεις από το ξενοδοχείο απολαμβάνοντας ένα weekend γεμάτο ηρεμία, χαλάρωση και ήλιο!"

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή