Travel Secrets

Bella Mare Hotel: Ανακαλύψτε το νέο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στην Κέρκυρα

Bella Mare Hotel: Ανακαλύψτε το νέο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στην Κέρκυρα

Ανακαλύψτε με όλες σας τις αισθήσεις μια όαση χαλάρωσης και άνεσης στο Bella Mare Hotel, το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που υπόσχεται να σας χαρίσει διακοπές που μοιάζουν βγαλμένες από τον παράδεισο, στην Κέρκυρα. Το 4 αστέρων Bella Mare Hotel, νέο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στην Κέρκυρα, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη γαλήνια ατμόσφαιρα και την ομορφιά του τοπίου με τις πολυτελείς εγκαταστάσεις, τις πλήρως ανακαινισμένες επιλογές διαμονής και την αυθεντική φιλοξενία.

Περιτριγυρισμένο από ένα μαγευτικό σκηνικό και κυριολεκτικά βουτηγμένο στο πράσινο, το Bella Mare Hotel βρίσκεται σε μια τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία Αυλάκι, με υπέροχη πανοραμική θέα στο πράσινο της Κέρκυρας και τα τυρκουάζ νερά του Ιονίου. Σε αυτόν τον μαγικό τόπο, η καταπράσινη φύση φλερτάρει με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, συνθέτοντας το ιδανικό φόντο για τις διακοπές των ονείρων σας στο Bella Mare.

Στους εσωτερικούς χώρους και τα αληθινά ευρύχωρα δωμάτια, η ανεπιτήδευτη άνεση και η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια «παντρεύεται» ιδανικά με την παραδοσιακή νησιωτική διακόσμηση, δημιουργώντας μια οικεία ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας. 

To Bella Mare Hotel αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν την πιο χαλαρωτική εμπειρία διακοπών στην Κέρκυρα, ενώ δίνει τη δυνατότητα ακόμη και στους πιο περιπετειώδεις φιλοξενούμενους να συνδυάσουν τη χαλάρωση με τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στη φύση της Κέρκυρας, όπως είναι η ιππασία και η πεζοπορία, αλλά και να εξερευνήσουν τα υπέροχα νερά του Ιονίου, κάνοντας θαλάσσια σπορ. Κάντε κράτηση στο Bella Mare Hotel για τις πιο ειδυλλιακές διακοπές στην Κέρκυρα και ανακαλύψτε έναν πραγματικό θησαυρό χαλάρωσης και άνεσης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή