Travel Secrets

Το Ναύπλιο...εναλλακτικά

Το Ναύπλιο...εναλλακτικά

Συνήθως επιστρέφουμε στο Ναύπλιο για να απολαύσουμε ατέλειωτες βόλτες στον πλακόστρωτο παραλιακό δρόμο,  να χαθούμε στα στενά σοκάκια θαυμάζοντας τα ιστορικά κτίρια που στολίζονται από χρωματιστές βουκαμβίλιες και να γεμίσουμε από φως, χρώματα και αρώματα σε μια από τις πιο ειδυλλιακές πόλεις της Ελλάδας. Αυτή τη φορά όμως το επισκεπτόμαστε για να ανακαλύψουμε την εναλλακτική του διάσταση και να το εξερευνήσουμε μέσα από συναρπαστικές δραστηριότητες στην αργολική φύση.

Σκαρφαλωμένο σε έναν καταπράσινο λόφο μόλις 8,5 χλμ. από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου, στο χωριό Πυργιώτικα, το Hotel Perivoli, το οποίο φέτος διακρίθηκε με το βραβείο του "Peloponnese Service Excellence Award 2017" στα βραβεία Luxury Travel Guide Global Awards, χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνουν πολυτέλεια, άνεση και σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να οργανώσει για εσάς συναρπαστικές δραστηριότητες στην ορεινή φύση του Ναυπλίου.

Εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε τη φύση της Αργολίδας κάνοντας ιππασία. Κάντε ένα μάθημα για αρχάριους διάρκειας μιας ώρας, ακολουθώντας τις διαδρομές στο χωριό Πυργιώτικα ή μια βόλτα με το άλογο σας έως και 4 ώρες, αν είστε προχωρημένος. Παράλληλα, ζήστε την εμπειρία της ορειβασίας στην περιοχή της Καραθώνας, με τη βοήθεια του εκπαιδευτή σας. Ιδανικό και για αρχάριους! Οι λάτρεις της πεζοπορίας μπορούν εδώ να εξερευνήσουν τα κρυμμένα μονοπάτια του ορεινού Ναυπλίου. Από το ξενοδοχείο Περιβόλι, ακολουθήστε τη διαδρομή ως το Κάστρο, τον Προφήτη Ηλία και τον Άγιο Θωμά και θαυμάστε την πανοραμική θέα στον Αργολικό ή τους ελαιώνες της περιοχής. Οι διαδρομές μπορούν να γίνουν και με Mountain Bike!

Χαρίστε στα παιδιά σας μαγικές στιγμές με δραστηριότητες που συνδυάζουν τη μάθηση με την ευχαρίστηση και το παιχνίδι, όπως είναι η ξενάγηση στην Ακρόπολη της Τίρυνθας και τα θεατρικά παιχνίδια με τους Άθλους του Ηρακλή, καθώς και το δημιουργικό εργαστήριο κεραμικής.

Οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να κάνουν ένα wine tour στο κτήμα Σκούρας στο Μαλανδρένι, ενώ εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά του ελαιόλαδου και της ελιάς στην Ελαιουργία Ασκληπιείου Μελάς.

Έπειτα από την εξερεύνηση της φύσης του Ναυπλίου, χαλαρώστε στο ξενοδοχείο σας κάνοντας Yoga, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ιδανικό για αρχάριους έως και προχωρημένους και βιώνοντας τη χαλαρωτική εμπειρία ενός μασάζ ή μιας θεραπείας ομορφιάς στο δωμάτιό σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο χαλαρωτικό full body massage, το Shiatsu μασάζ κεφαλιού και προσώπου, το μασάζ ρεφλεξολογίας ποδιών, την εξωτική θεραπεία body peeling, την ενυδατική peel-off μάσκα προσώπου και πολλά άλλα.

Επίσης, στο Hotel Perivoli θα θαυμάσετε πανοραμική θέα του Αργολικού κάμπου από το δωμάτιό μας, ενώ απολαμβάνετε ένα πραγματικά αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό με τραγανές πίτες, ομελέτες φούρνου, παραδοσιακό τραχανά και γιαούρτι συνοδευμένο με πεντανόστιμα γλυκά του κουταλιού από τις ντόπιες νοικοκυρές. Κάντε κράτηση στο www.tresorhotels.com ή στο 210-8981884 και απολαύστε δωρεάν room upgrade, late check-out, κρασί και τοπικά εδέσματα κατά την άφιξή σας!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή