Travel Secrets

Πρωτομαγιά στην Αράχωβα με ονειρεμένη διαμονή στα VIP Chalet

Πρωτομαγιά στην Αράχωβα με ονειρεμένη διαμονή στα VIP Chalet

Τα ολοκαίνουργια πολυτελή σαλέ της ΑράχωβαςVIP Chalet, σας προσκαλούν σε μια μαγική ανοιξιάτικη απόδραση στη φύση του Παρνασσού. Εδώ, ξυπνάτε περικυκλωμένοι από τη ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου και νιώθετε την αγκαλιά του καταπράσινου ελατόδασους και του μαγευτικού αλπικού τοπίου από παράθυρό σας, έχοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε στις Γαλλικές Άλπεις. Με αφορμή την αργία της Πρωτομαγιάς, από τις 29 Απριλίου έως την 1η Μαΐου, απολαύστε 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις στo VIP Chalet 4 Εποχές, από  370 ευρώ.

H τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Κρασί και καλάθι με φρούτα κατά την άφιξη
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Οκτώ πετρόχτιστα σαλέ στην καρδιά του ελατόδασους του Παρνασσού σταματούν για εσάς τον χρόνο, για να απολαύσετε ονειρεμένες διακοπές με την οικογένεια ή την παρέα σας, από την αποκλειστική ιδιωτικότητα της πολυτελούς σας κατοικίας.

Σε μικρή απόσταση από την κοσμική Αράχωβα, στην περιοχή Λιβάδι, πλάι στο ελατόδασος και μια ανάσα από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το VIP Chalet 4 εποχές είναι ένα ξενοδοχείο αληθινό στολίδι, που προσφέρει στον σύγχρονο ταξιδιώτη πολλές αφορμές για ένα ταξίδι χαλάρωσης, απόδρασης από την καθημερινότητα  και απόλαυσης της φύσης. Εδώ, ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφάμιλλες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα αισθάνεται την οικειότητα, την ηρεμία και τη θερμή φιλοξενία μιας αυθεντικής ιδιόκτητης κατοικίας.

Χαλαρώστε στους άνετους και φιλόξενους χώρους του σαλέ σας και ζήστε το κοσμοπολίτικο lifestyle της Αράχωβας, που βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακρυά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή