Travel Secrets

World Travel Awards: Οι Conte Marino Villas διεκδικούν και φέτος τον τίτλο Leading Luxury Private Villa στην Ελλάδα

World Travel Awards: Οι Conte Marino Villas διεκδικούν και φέτος τον τίτλο Leading Luxury Private Villa στην Ελλάδα

Μετά την περσινή τους διάκριση με τον τίτλο της καλύτερης πολυτελούς ιδιωτικής βίλας της Ελλάδας για το 2016, στον θεσμό των World Travel Awards, οι πανέμορφες πολυτελείς Conte Marino Villas, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στα Χανιά, διεκδικούν και φέτος το σημαντικό βραβείο.

Στο ήσυχο χωριό Κοντομαρί στον Πλατανιά Χανίων, οι Conte Marino Villas συνθέτουν έναν μικρόκοσμο εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ιδιωτικότητας και εκπληκτικής ομορφιάς, σε τρία εξαίσια αρχιτεκτονήματα σχεδιασμένα από τους οραματιστές αρχιτέκτονες Αριστομένη και Γιώργο Βαρουδάκη. Oι βίλες συνδυάζουν άψογα τις ομορφιές του Κρητικού τοπίου με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Η πέτρα, το μάρμαρο, το ξύλο, το γυαλί, η αρμονική συνύπαρξη του μετάλλου με το γήινο στοιχείο, φέρνουν εσωτερική και εξωτερική ισορροπία των κτιρίων με τον περιβάλλοντα χώρο. 

Ψηφίστε τις Conte Marino Villas στα φετινά World Travel Awards, ΕΔΩ

Είτε θέλετε να ζήσετε ένα ονειρικό ταξίδι του μέλιτος, να απολαύσετε χαλαρωτικές διακοπές ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στα Χανιά, οι Conte Marino Villas σας περιμένουν για να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής σε τρείς βίλες, με υπέροχη πανοραμική θέα στους Κρητικούς λόφους, στους απέραντους ελαιώνες και πορτοκαλεώνες και στα Λευκά Όρη. 

Τα World Travel Awards αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Ζήστε την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία διαμονής στα Χανιά, κάνοντας την κράτησή σας στις Conte Marino Villas.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή