Travel Secrets

Villa Veneziano: Πολυτελής ιδιωτική διαμονή & υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη Λευκάδα

Villa Veneziano: Πολυτελής ιδιωτική διαμονή & υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη Λευκάδα

Ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα που αποτελεί από μόνο του έναν μαγευτικό προορισμό στη Λευκάδα, η πανέμορφη Villa Veneziano στην περιοχή Περιγιάλι, προσφέρει πολυτελή διαμονή και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο εκπληκτικό νησί.

Βουτηγμένη στο πράσινο και περιτριγυρισμένη από πέτρα, η βίλα θυμίζει ενετικό αρχοντικό. Χτισμένες με αρχιτεκτονική μοναστηριακού τύπου, οι σουίτες της βίλας δημιουργούν ανάμεσά τους ένα πανέμορφο αίθριο, που συνδυάζει το ενετικό στυλ με τον χαρακτήρα των νησιών του Ιονίου. 

villa veneziano suite

Οι πέντε μεγάλες σουίτες 45 - 65 m2 της βίλας, είναι φτιαγμένες για να σας προσφέρουν ήσυχες και γαλήνιες διακοπές.

villa veneziano pool

Την ίδια ώρα, απολαύστε την υπέροχη θέα από τη μοναδικής ομορφιάς πισίνα-jacuzzi της βίλας που μοιάζει σαν να σας καλεί να βουτήξετε στα γαλαζοπράσινα νερά της, να κάνετε ένα τονωτικό μασάζ ή να χαλαρώσετε στο σπιτάκι που είναι χτισμένο δίπλα της.

villa veneziano

Στους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους της βίλας θα βρείτε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι με Satellite TV, DVD player και Playstation. Παράλληλα, κατά η διαμονή σας στη Villa Veneziano θα έχετε Free WiFi.

Επιπλέον, αν το επιθυμείτε θα μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες Chef και Battler, massage και υπηρεσίες ομορφιάς, καθώς και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, σκαφών, ελικοπτέρων και αεροσκαφών.

Μόλις μια ανάσα από το κοσμοπολίτικο Νυδρί και τις υπέροχες παραλίες του νησιού, η Villa Veneziano θα αποτελέσει το ιδανικό καταφύγιό σας στη Λευκάδα. Όλες οι ομορφιές της Λευκάδας συνδυάζονται σε αυτήν την υπέροχη βίλα, η οποία υπόσχεται να σας χαρίσει διακοπές λιτής πολυτέλειας και γαλήνης. 

Από τις 5 έως τις 10 Αυγούστου, απολαύστε 5 διανυκτερεύσεις στη Villa Veneziano με 10.000 ευρώ.

villa veneziano aithrio

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή