Travel Secrets

Τα Τρίκαλα γιορτάζουν το Halloween στο Ananti City Resort

Τα Τρίκαλα γιορτάζουν το Halloween στο Ananti City Resort

Το Oltre Bar Restaurant του ξενοδοχείου Ananti City Resort στα Τρίκαλα σε προσκαλεί στην πιο «Deadly Gorgeous» βραδιά της χρονιάς, με αφορμή τον εορτασμό του Halloween! Το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον λόφο Λογγάκι και το rooftop bar restaurant του κορυφαίου ξενοδοχείου της περιοχής, που γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρικό και ετοιμάζει για εσάς μια βραδιά γεμάτη cocktails, μουσική και μυστήριο!

Από τις 21.00, απολαύστε τα πιο τρομακτικά cocktails*, πάντα με την ωραιότερη θέα της φωτισμένης πόλης των Τρικάλων και τις μουσικές επιλογές του Dj Thomey Bors.

* Black Devil Martini
* Blood Sucker
* Ghosty
* Red Nights

Χτισμένο στις παρυφές της πόλης της πόλης, με υπέροχη θέα, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, και ένα εκπληκτικό bar restaurant, το Ananti City Resort είναι το σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» που προσφέρει μια εμπειρία διαμονής που θα μας μείνει αξέχαστη. Ζήστε ονειρικά φθινοπωρινά Σαββατοκύριακα στα Τρίκαλα, κάνοντας την κράτησή σας για 2 διανυκτερεύσεις στο Ananti City Resort, από 216 ευρώ, με πρωινό, σε δωμάτιο με πανοραμική θέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή