Travel Secrets

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα κοιμηθείτε υπό τον ήχο των κυμάτων

Σε αυτό το ξενοδοχείο θα κοιμηθείτε υπό τον ήχο των κυμάτων

Χαλαρώστε και αφεθείτε στον ήχο του παφλασμού, βιώνοντας την απόλυτη "υδάτινη" εμπειρία διαμονής, στο καλύτερο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της χρονιάς, που βρίσκεται στον Γερολιμένα Μάνης.

Στεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το βραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο Kyrimai Hotel χαρίζει την απόλυτη εμπειρία διαμονής πάνω στο κύμα, με φόντο το επιβλητικό Κάβο Γκρόσο. Το Kυρίμαι δεν είναι απλά ένα ακόμα boutique ξενοδοχείο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Τα δωμάτιά του αντικρίζουν την κρυστάλλινη θάλασσα αλλά και το αγέρωχο τοπίο της περιοχής, ενώ η μοναδική κουζίνα του υιοθετεί ντόπια στοιχεία που έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά με μια μοντέρνα αισθητική.

Αφεθείτε στον ήχο των κυμάτων που αγγίζουν απαλά την ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Χτισμένο πάνω στο κύμα, το ξενοδοχείο Κυρίμαι προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, αφού μπορούν να νανουριστούν, σχεδόν κυριολεκτικά, από τον ήχο του παφλασμού που σκάει απαλά στην ακτή, ακριβώς δίπλα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Το θέαμα των κρυστάλλινων, γαλανών νερών είναι πάντα παρόν ενώ η συνολική υδάτινη εμπειρία που σας προσφέρει το ξενοδοχείο είναι μια απόλαυση που θα αργήσετε να ξεχάσετε. Τα δωμάτιά του συνδυάζουν παραδοσιακά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, με μοντέρνα, κομψή επίπλωση, αλλά και υπέροχη θέα του λακωνικού τοπίου.

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή