Travel Secrets

5 λόγοι να κάνετε check-in στο Kyrimai Hotel το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

5 λόγοι να κάνετε check-in στο Kyrimai Hotel το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το άγριο αγέρωχο τοπίο της Μέσα Μάνης συνθέτει το ιδανικό εναλλακτικό σκηνικό για να πετάξετε χαρταετό με φόντο τα επιβλητικά πέτρινα πυργόσπιτα. Κάντε road trip από τη Βάθεια έως το Οίτυλο, ανακαλύψτε την άνοιξη νωρίτερα στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα και χορέψτε ξέφρενα στο πολύχρωμο καρναβάλι του Γυθείου. Κι αν όλα αυτά δεν σας είναι αρκετά, εμείς σας δίνουμε επιπλέον λόγους να επιλέξετε το βραβευμένο Kyrimai Hotel για τη διαμονή σας στη Μάνη. Βραβεύτηκε ως το καλύτερο ιστορικό Gourmet ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2018 και είναι μια εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσετε. Από 115€/διαν.

 

1. Για να σας νανουρίσει ο ήχος των κυμάτων

Χτισμένο πάνω στο κύμα, το ξενοδοχείο Κυρίμαι προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, αφού μπορούν να νανουριστούν, σχεδόν κυριολεκτικά, από τον ήχο του παφλασμού που σκάει απαλά στην ακτή, ακριβώς δίπλα στο χώρο του ξενοδοχείου.

2. Για να ζήσετε μια γαστρονομική εμπειρία με γεύσεις Μάνης και αρώματα κρασιών της Σαντορίνης στις 18 Φεβρουαρίου

Το ιστορικό ξενοδοχείο με το βραβευμένο εστιατόριο φιλοξενεί τον οινοποιό Γιάννη Βαλαμπούς και τα υπέροχα κρασιά του οινοποιείου Vassaltis από τη Σαντορίνη.

3. Για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο στη ρομαντική Master Suite

Με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, γιορτάστε την ημέρα των ερωτευμένων κάνοντας check-in στην πολυτελή και ρομαντική Master σουίτα, που αποτελεί χωρίς αμφιβολία το καλύτερο δωμάτιο του ιστορικού ξενοδοχείου...

4. Για να ταξιδέψετε στην ιστορία της Μάνης

Το ξενοδοχείο Κυρίμαι είναι πλούσιο σε ιστορία, αρχεία, αντικείμενα αλλά και αναμνηστικά από τις εμπειρίες των ανθρώπων που έμειναν και εργάστηκαν σε αυτό ανά τις δεκαετίες. Μια επίσκεψη εδώ είναι σαν να περιδιαβαίνεις την 140ετή ιστορία του.

5. Για να φάτε πρωινό πάνω στο κύμα και να γευτείτε την εξαιρετική κουζίνα της Σταυριανής Ζερβακάκου

Το μενού του εστιατορίου συνδυάζει οικείες, παραδοσιακές γεύσεις και μια αίσθηση νεωτερισμού, ενώ τα πιάτα στοχεύουν να ευχαριστήσουν τον σύγχρονο επισκέπτη, αλλά παράλληλα να του δώσουν μια αυθεντική εμπειρία της κουλτούρας και των χαρών της Μάνης. Και όλα αυτά με επικεφαλής την ταλαντούχα σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή