Travel Secrets

Μύλος των Ξωτικών: Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα

Μύλος των Ξωτικών: Το πιο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα

Φωτογραφίες: @milosxotikon.gr

Φέτος για 7η χρονιά, το πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό ζωντανεύει στην Ελλάδα! Ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του ετοιμάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων!

Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο...τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, ο οποίος πλέον λειτουργεί και ως μουσείο, δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών»!

Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό! 

"Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή…Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση - η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων."

Από 1 Δεκεμβρίου 2017 έως και 7 Ιανουαρίου 2018, καθημερινά από 10 πμ έως 10 μμ! Δείτε παρακάτω τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στον Μύλο των Ξωτικών.

Το Πολικό Express

Χιόνια, μαγευτικά τοπία, στάσεις… Η μεγάλη έκπληξη του φετινού Μύλου  των Ξωτικών σε μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη διαδρομή, ειδικά σχεδιασμένη από τον Άη Βασίλη και τους βοηθούς του. Μικροί και μεγάλοι θα  έχουν την δυνατότητα να περάσουν μέσα από ποτάμια και από  ένα παραμυθένιο δάσος με ξωτικά και νεράιδες και να θαυμάσουν το εντυπωσιακό σπίτι του Άη Βασίλη και το παλάτι της Πριγκίπισσας του φεγγαριού.

Χριστουγεννιάτικο Fun Park

Φέτος, ο Μύλος των Ξωτικών ετοιμάζει το εντυπωσιακότερο FunPark που είχε ποτέ! Το πιο απίθανο FunPark της Ελλάδας θα βρίσκεται εδώ, με παιχνίδια που θα εντυπωσιάσουν και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους στις πιο προσιτές τιμές!

Το Παγοδρόμιο των Ξωτικών

Το λευκό παλάτι των Ξωτικών θα μαγνητίσει και πάλι τα βλέμματα όλων. Χορός στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και έντονες και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, το Παγοδρόμιο του «Μύλου των Ξωτικών» σας περιμένει για ατελείωτη διασκέδαση.

Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Στο πιο όμορφο σημείο του πάρκου, δίπλα από τον σταθμό του Πολικού express θα συναντήσετε την μαγική Χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα.

Το Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών

Για 38 ολόκληρες ημέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του παρουσιάζουν τα γλυκά μυστικά τους. Τα πιο εντυπωσιακά γλυκίσματα κατασκευάζονται στο Εργαστήρι Σοκολάτας από τη λάβα σοκολάτας που ρέει άφθονη, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.

Το «Candy Express»

Φανταστείτε το πιο Απίθανο Βαγόνι Τρένου, που κρύβει μέσα του αναρίθμητες γλυκές εκπλήξεις! Είναι το Candy Express του Μύλου των Ξωτικών και είναι γεμάτο ζαχαρωτά και γλυκές απολαύσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.milosxotikon.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή