Travel Secrets

Φθινόπωρο στο Μικρό Πάπιγκο

Φθινόπωρο στο Μικρό Πάπιγκο

Το φθινόπωρο στο Μικρό Πάπιγκο είναι μαγικό. Τα ζεστά, πορτοκαλοκίτρινα χρώματα της φύσης, το άρωμα της βρεγμένης γης από τα πρωτοβρόχια, τα νόστιμα φρούτα του δάσους, η ζεστασιά πλάι στο αναμμένο τζάκι αλλά και οι εξορμήσεις στο δάσος προσκαλούν σε μια ιδιαίτερη απόδραση διαφορετική από τις άλλες.

Χτισμένο σε υψόμετρο 980 μέτρων κάτω από το επιβλητικό όρος της Τύμφης, τους πέντε πύργους της Αστράκας, αποτελεί ιδανική αφετηρία για να σκαρφαλώσετε ως το καταφύγιο και να εξερευνήσετε τη μυθική Δρακόλιμνη, αλλά και να κάνετε ορειβασία, αναρρίχηση και πεζοπορία. 

Η παραδοσιακή ζαγορίσια αρχιτεκτονική, η πλούσια βλάστηση, η απαράμιλλη ομορφιά και συγχρόνως αγριότητα του τοπίου το καθιστούν ιδανικό προορισμό και για τους πιο ταξιδεμένους επισκέπτες.

Πέτρινα μονοπάτια, παλιά αρχοντικά που στο εσωτερικό τους σώζονται λαϊκές τοιχογραφίες, πέτρινες εκκλησίες, στενά σοκάκια και το πλούσιο φυσικό τοπίο συνθέτουν ένα σκηνικό μοναδικού κάλλους στο Μικρό Πάπιγκο.

Το ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa συμπληρώνει με μοναδικό τρόπο την εμπειρία του χωριού. Σαν ένα χωριό μέσα στο χωριό, το ξενοδοχείο αναπτύσσεται ήπια στον χώρο σε διάφορα επίπεδα και δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου μπαλκονιού στο φαράγγι του Βίκου και τους οικισμούς του Μικρού και του Μεγάλου Πάπιγκου. Περιλαμβάνει 7 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα βραβευμένο spa που διακρίνεται για τον σεβασμό στο περιβάλλον και το εστιατόριο Veranda at 1700. Αποτελεί το πρώτο «πράσινο» ξενοδοχείο στην  Ήπειρο που συνδυάζει το παραμυθένιο σκηνικό με τη design αισθητική και το ασυναγώνιστο service. Είναι εντυπωσιακό και μοναδικό τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς του χώρους, που υπογράφουν αποκλειστικά οι πιο διάσημοι σχεδιαστές, όπως Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid, Moooi, B & B Italia, Bisazza. Απολαύστε αξέχαστη διαμονή από 110 ευρώ/διανυκτέρευση, με πρωινό και spa.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Πρωινό
  • Ποτό καλωσορίσματος
  • Ελεύθερη χρήση εσωτερικής πισίνας, σάουνας, χαμάμ και γυμναστηρίου
  • Όλους τους φόρους

Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή