Travel Secrets

Το "σχεδόν άγνωστο" ελληνικό νησί που γοήτευσε τη Die Welt

Το

"Αυτό το ελληνικό νησί είναι σχεδόν άγνωστο. Είναι ένα μικρό διαμάντι και η γοητεία του έγκειται στο ότι δεν είναι αξιοποιημένο."

“Γνωρίζετε την Αστυπάλαια;” Με αυτόν τον τίτλο, η γερμανική εφημερίδα Die Welt κάνει αφιέρωμα στη σχεδόν «άγνωστη» για πολλούς πεταλούδα του Αιγαίου, η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό για Έλληνες και Ευρωπαίους τουρίστες που πλέον επιλέγουν σταθερά την Αστυπάλαια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εδώ, ντόπιοι και τουρίστες γίνονται ένα με έναν μοναδικό τρόπο, με τους επισκέπτες να συμμετέχουν ενεργά στην καθημερινή ζωή των κατοίκων, ενώ απολαμβάνουν τους χαλαρούς ρυθμούς, την ομορφιά του τοπίου, τη μεσογειακή κουζίνα και τα παραδοσιακά πιάτα του νησιού. «Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους εδώ. Το νησί έχει 1.100 κατοίκους, αλλά τον Αύγουστο, τον μήνα που κορυφώνεται η τουριστική κίνηση του νησιού, προσφέρονται 5.000 κλίνες.»

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στα τοπικά προϊόντα της Αστυπάλαιας, όπως το θυμαρίσιο μέλι, το ψάρι και τα θαλασσινά, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρασί.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

Διαμονή 

Για μια ειδυλλιακή απόδραση με φόντο το Αιγαίο και το κάστρο της Αστυπάλαιας, κάντε check-in στις Melograno Villas, την πιο ξεχωριστή πρόταση διαμονής στην καρδιά της πεταλούδας του Αιγαίου. Σε ένα ονειρεμένο σκηνικό περιτριγυρισμένες από το απέραντο γαλάζιο, οι πλήρως εξοπλισμένες βίλες Verde, Bianca και Ble παντρεύουν την αληθινή πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα με την απαράμιλλη αισθητική και τις υπηρεσίες 5 αστέρων, συνθέτοντας έναν επίγειο παράδεισο φιλοξενίας. Απολαύστε πρωινό με θέα στην ιδιωτική σας βεράντα, βουτήξτε στο εξωτερικό Jacuzzi, ενώ θαυμάζετε το φωτισμένο κάστρο και ζήστε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, στις Melograno Villas. Κάντε κράτηση στο www.tresorhotels.com ή στο 210-8981884 και απολαύστε δωρεάν room upgrade, late check-out, κρασί και τοπικά εδέσματα κατά την άφιξή σας!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή