Travel Secrets

Αυτές είναι οι 3 ομορφότερες παραλίες του Πηλίου

Αυτές είναι οι 3 ομορφότερες παραλίες του Πηλίου

Τυρκουάζ νερά, πλούσια βλάστηση που σχεδόν αγγίζει τη θάλασσα και μια άγρια, «θεϊκή» ομορφιά. Αυτό είναι το τρίπτυχο των ειδυλλιακών παραλιών του «μυθικού» Πηλίου, της θερινής κατοικίας των 12 θεών του Ολύμπου. Ακολουθήστε μας στις 3 ομορφότερες!

Μυλοπόταμος

Η πιο διάσημη και ίσως η ομορφότερη παραλία του Πηλίου, ο Μυλοπόταμος έχει μια αύρα εξωτική. Η χρυσή άμμος σε συνδυασμό με το ψιλό λευκό βότσαλο, τα γαλαζοπράσινα νερά αλλά και ο βράχος που μοιάζει να κόβει την παραλία στα δύο, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τις καλοκαιρινές σας βουτιές. Το πιο κοντινό στην παραλία χωριό είναι η Τσαγκαράδα.

Φακίστρα

Photo by Discover Pelio

Η άγρια και επιβλητική ομορφιά της Φακίστρας της χαρίζει χωρίς αμφιβολία μια θέση σε κάθε λίστα με τις καλύτερες παραλίες του Πηλίου. Σε κοντινή απόσταση από την Τσαγκαράδα, ο μικρός, πανέμορφος κόλπος με τα τυρκουάζ παραδεισένια νερά και το πράσινο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, σας φανερώνεται, κατεβαίνοντας το κατάφυτο μονοπάτι, που μοιάζει να σας οδηγεί στον παράδεισο.   

Νταμούχαρη

Προσβάσιμη και από ένα μαγευτικό μονοπάτι από το χωριό της Τσαγκαράδας, η άγρια ομορφιά της Νταμούχαρης σαγηνεύει τους επισκέπτες με τα κρυστάλλινα νερά της και τα λευκά πανέμορφα βότσαλά της, γνωστά ως «κροκάλες».

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, κάντε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Πήλιο και το πανέμορφο ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort. Στη σοφιστικέ Τσαγκαράδα, με υπέροχη θέα προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months θα σας χαρίσει μια ονειρική καλοκαιρινή απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή